İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ`NDEN SERTİFİKALI EĞİTİM

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi gençlere daha kaliteli hizmetler ve katkılar sunmak üzere sertifikalı eğitimler vermeye başladı.

Gündem 30.07.2017 14:58:40 0
    İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ`NDEN SERTİFİKALI EĞİTİM

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi gençlere daha kaliteli hizmetler ve katkılar sunmak üzere sertifikalı eğitimler vermeye başladı.

 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Gençlik Merkezleri Gençlerin serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerini sağlamak, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, Yurt dışı gençlik kuruluşları ile uluslararası değişim programları gerçekleştirmek, Gençlerin sosyal kişiliklerinin gelişmesine katkıda bulunarak, topluma uyumlu olmalarını sağlamak,  ruh ve beden sağlıklarını korumak, ulusal birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, Gençlerin kültürel ve psiko-sosyal ihtiyaçlarını karşılayarak, bireysel ve toplumsal ilişkilerinde sağlıklı ve dengeli kişilik geliştirmelerine katkıda bulunmak ve onları zararlı alışkanlıklardan korumak, Gençlerin sorunlarına yardımcı olmak, rehberlik ve danışmanlık yapmak,  İl düzeyinde yapılacak olan gençlik organizasyonlarında diğer gençlik kuruluşları ile koordinasyonu gerçekleştirmek gibi görevlerinin yanı sıra ayrıca özellikle ülkemizin işsizliği önlemek, istihdam ve ekonomiye katkı sunmak adına sertifkalı dersler vererek kursiyerlerimizin iş imkanlarının artmasına katkıda bulunuyoruz. Dedi.

     

Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR;      Şuanda İpekyol Gençlik Merkezimizde Sertifikalı Arapça, Bilgisayar, Diksiyon, Tiyatro, İşaret Dili, Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik branşlarında kayıt almaya başladık. Kayıtlar dolduğu anda derslerimizi başlatmayı düşünüyoruz. İlerleyen zamanlarda gençlerimizin farklı talepleri olması halinde talepleri değerlendirip kurslar açmayı ve gençlerimizin istifade etmeleri en büyük temennimizdir. Her türlü faaliyelerimizde bizlere destek olan başta sayın Valimiz Abdullah ERİN olmak üzere vali yardımcımız Ufuk AKIL beye teşekkür ediyorum. Dedi.

 

      Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan KEŞKÜŞ ise; Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerine davet ediyoruz. Tüm aktivitelerden faydalanmaları için çalışıyoruz. Devletin imkânları devletin asıl ve asil sahibi milletin çocukları içindir. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04