İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ YÜZLERDE TEBESSÜM OLMAYA DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi gönüllü genç ve kursiyerleriyle birlikte Eyyübiye İlçesi Özlü İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek gençlerle doyasıya zaman geçirdiler.

Güneydoğu Bölge Haberleri 23.11.2018 12:56:32 0
İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ  YÜZLERDE TEBESSÜM OLMAYA DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi gönüllü genç ve kursiyerleriyle birlikte Eyyübiye İlçesi Özlü İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek gençlerle doyasıya zaman geçirdiler.

 

            İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; özlü ortaokulu Müdür Yardımcısı Muhammet GÜRSOY öğretmenlerden Çiğdem ÇAVDAR DİNÇER,  Merve KOMAZ ve öğrencilerin daveti üzerine bugün Eyyübiye İlçesinde şehir merkezine 52 km uzaklıkta bulunan Özlü İlk ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret ettik.  Gençlerimizle muhabbet ederek okul bahçesine ağaç dikimi gerçekleştirdik,  kuş yuvası yaptık. Gençlere hediye olarak getirdiğimiz spor malzemesi, bakım setini dağıttık. Yine onlarla yüz boyama, çuval, halat çekme çeşitli oyunlar oynadık. Çokta güzel oldu güzel geri dönüşüm oldu. Gençlerin yüzlerindeki tebessümü, mutluluğu görmek bizleri de mutlu etti. Gençlerin mutluluğunun tarifi ve bedeli yok. Gençler bu etkinliklerin devam etmesini ve önümüzdeki süreçte bizden müze gezisi talepleri oldu kendilerine en kısa sürede bu talebin karşılanacağı ve aynı zamanda İpekyol gençlik Merkezinde ağırlama sözünü verdik

 

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Bakanlığımızın misyon ve vizyonu doğrultusunda "Uyguluyorum Öğreniyorum" projesi ile Gençlerin Gençlik Merkezlerinde aldığı eğitimleri uygulamalı olarak faaliyetlerde bulunarak hayata geçirmesi planlanmaktadır. Gençlik Merkezlerinde gerçekleştirilen faaliyetlerin amaç değil, bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize ulaşmada sadece birer araç olduğu şuuruyla hareket ederek uygulamalar gerçekleştirmek hedeflenmektedir. Bu sebeple gençlerin daha aktif katılım göstereceği kulüp çalışmalarında bulunmaları ve Gençlik Merkezi dışında da faaliyetler gerçekleştirmesi ve özellikle gençlerde farkındalık oluşturulması beklenmektedir.

 

Gençlik ve Spor İl Müdür vekili İbrahim Halil ALP ise; Gençlik ve Spor ailesi olarak Gençlere sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak; kültürler arası farklılıkların zenginlik olduğu bilincini artırmak; gençlere özgüven duygusu ve planlı yaşam alışkanlığı kazanımı konusunda destek olmak; gençlerin milli manevi değerler ve etik insani eğerler konusunda farkındalığını artırmak ve gençlerin farklı dallar ile tanışmalarını sağlamak amacıyla organizasyonlar düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Gençleri Gençlik Merkezlerinin tüm etkinliklerinden istifade etmeye devam ediyorum dedi.

 

Konu ile ilgili Özlü İlk ve Ortaokulu öğrencileri ise İpekyol Gençlik Merkezinin ziyaretleri ve etkinliğinden çok memnun kaldık. Yüz boyama, ağaç ekimi, halat ve çuval oyunu oynadık. İlk defa ağaç ekimi gerçekleştirdik ve ağaçlara iyi bakacağız dediler. Gençlik ve Spor Bakanlığına, Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezine bu güzel projelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Dediler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00