İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDE MUKABELE DERSLERİ

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezinde Ramazan ayı münasebetiyle her gün bayan ve erkeklere yönelik mukabele verilmekte olup, Mukabeleye İpekyol Gençlik Merkezi bayan üyeleri ve çevre mahallede ikamet eden b

Gündem 8.06.2017 16:24:51 0
İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDE    MUKABELE DERSLERİ


Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezinde Ramazan ayı münasebetiyle her gün bayan ve erkeklere yönelik mukabele verilmekte olup, Mukabeleye İpekyol Gençlik Merkezi bayan üyeleri ve çevre mahallede ikamet eden bayanlar katılıyor.

 

Mukabele hakkında bilgiler veren İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; 11 ayın sultanı Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma ayı ibadetlerin en doruk noktaya ulaştığı zaman. Bu kıymetli zamanı ibadetler ve hayırlı işlerle geçirmek gerekmektedir. Bizde İpekyol Gençlik Merkezi olarak bu mübarek ayı anlamlandırmak ve taçlandırmak üzere Mukabele derslerine başladık. Peygamber Efendimizin hadisinde buyurduğu üzere; “Ümmetimin ibadetlerinin en faziletlisi Kuran-ı Kerim’i yüzüne bakarak okuyandır”. İpekyol Gençlik Merkezi ailesi olarak Tüm Müslümanların bu ibadetlerden istifade etmelerini Cenab-ı Alllah’tan temenni ediyoruz dedi.

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan KEŞKÜŞ ise; Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu mübarek günlerde Tüm Müslüman alemine sağlık, afiyet ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Gençlik Merkezlerinde her gün farklı çalışma ve aktivitelerle hizmet vermeye devam ediyoruz. Artık okullarda kapanıyor hem ücretsiz olarak yapılan Gençlik Merkezleri kulüp ve atölye çalışmalarından hem de yaz Kuran-ı Kerim Kursundan gençlerimizin faydalanmasını istiyoruz. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04