İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDEN SPORCULARA ÇAĞRI

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi gençlerimize ve toplumun her kesimine daha kaliteli hizmetler ve katkılar sunmak üzere sporculara ve gençlere seminer doping, fair play, sağlık, sgk, vergi, değerler eğiti

Güneydoğu Bölge Haberleri 6.01.2018 14:51:59 0
İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDEN SPORCULARA  ÇAĞRI

Şanlıurfa Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi gençlerimize ve toplumun her kesimine daha kaliteli hizmetler ve katkılar sunmak üzere sporculara ve gençlere seminer  doping, fair play, sağlık, sgk, vergi, değerler eğitimi, madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar eğitimi verme yönünde çağrı yapıldı.

 

Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Gençlerin serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerini sağlamak, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, Gençlerin sosyal kişiliklerinin gelişmesine katkıda bulunarak, topluma uyumlu olmalarını sağlamak,  ruh ve beden sağlıklarını korumak, ulusal birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, Gençlerin kültürel ve psiko-sosyal ihtiyaçlarını karşılayarak, bireysel  ve  toplumsal ilişkilerinde sağlıklı ve dengeli kişilik geliştirmelerine katkıda bulunmak ve onları zararlı alışkanlıklardan korumak, Gençlerin sorunlarına yardımcı olmak, rehberlik ve danışmanlık yapmak, İl düzeyinde yapılacak olan gençlik organizasyonlarında diğer gençlik kuruluşları ile koordinasyonu gerçekleştirmek, Gençliğin ihtiyaçları ile gençliğe sunulan hizmet ve imkânlar konusunda inceleme ve araştırmalar yapmak ve öneriler geliştirmek, gençlik ve spor alanında bilgilendirme, rehberlik ve danışmanlık yapmak, Spor faaliyetlerinin plan ve program dâhilinde ve mevzuata uygun yapılmasını sağlamak ve daha birçok görevlerini saymak mümkündür.

 

            Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; İstiyoruz ki gençlerimize ve toplumun her kesimine  spor yapan ekiplere, spor kulüplerine ve sporculara da destek maksadıyla bir takım çalışmalarda bulunmak adına ihtiyaç dahilinde doping, fair play, sağlık, sgk, vergi, değerler eğitimi, madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar konularında da uzman eğitmen nezaretinde seminerler düzenleyerek bilinçlendirmeye katkı sağlamaktır. İpekyol Gençlik Merkezimizin 0414 3515691 ve 0414 3510722 numaralı telefonlarını arayarak bizlere ulaşmaları halinde her konuda sporcularımızın ve kulüplerin talebi doğrultusunda yardımcı olmaya destek vermeye her zaman hazırız dedi.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan KEŞKÜŞ ise; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın misyonu doğrultusunda halkımıza ve gençliğe katkıda bulunmak sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak büyük önem arz etmektedir. Bu konuda her zaman Gençlerimizin yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Ben Sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözlerinde olduğu gibi sağlıklı, bilgili ve ahlaklı sporcu yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Her türlü faaliyelerimizde bizlere destek olan başta Sayın Valimiz Abdullah ERİN olmak üzere vali yardımcımız Ahmet YILDIZ  beye teşekkür ediyorum. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

      


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,6%-0,49
  • DOLAR

    32,22% 0,08
  • EURO

    34,73% -0,32
  • GRAM ALTIN

    2437,46% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3945,09% 0,00