İŞ ADAMI GÖKHAN ÇELİK`TEN `RAMAZAN``MESAJI

Mardin`in sevilen İş Adamlarından GÖKÇELİK HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı ve MARTU turizm, ÇELİKLER İNŞAAT OTOMOTİV - ÇELİKLER ÖZEL GÜVENLİK ve GÖKÇELİK Proje Danışmanlık Temizlik Yöneticisi İş Adamı Gökhan Çelik Mübarek Ramazan ayı`nın başlaması m

4.06.2016 17:41:46 0
İŞ ADAMI GÖKHAN ÇELİK`TEN `RAMAZAN``MESAJI

Mardin'in sevilen İş Adamlarından GÖKÇELİK HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı ve  MARTU turizm, ÇELİKLER İNŞAAT OTOMOTİV - ÇELİKLER ÖZEL GÜVENLİK ve GÖKÇELİK Proje Danışmanlık Temizlik  Yöneticisi İş Adamı Gökhan Çelik Mübarek Ramazan ayı'nın başlaması  münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Gokhan Çelik,bir Ramazan Ayı'na daha kavuşmanın heyecanı ve huzurunu derinden yaşandığını belirterek, mübarek Ramazan'ın,  Mardinlilere, Türk Milleti'ne ve Türk-İslam Alemi'ne barış, huzur, huşu ve kardeşlik getirmesini diledi. Ramazan Ayı'nda nefislerin terbiye edildiğini, muhtaca yardım ve merhamet hasletlerinin öne çıktığını ifade eden Çelik, insan ruhunda her daim bulunması gereken güzelliklerin bu mübarek ayda daha da olgunlaştığını kaydetti.

BU GÜZELLİK, İSLAM ALEMİNE HAS BİR AYRICALIK

Gökhan Çelik , "Ramazan'da dargınlar barışır, kalplerden kötü düşünceler atılır, ihtiyacı olana destek verilir. Ramazan Ayı boyunca kurulan iftar sofralarında bereket, paylaşma, kardeşlik ve Cenab-ı Allah'a sığınma vardır. Peygamber Efendimiz'in, 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' öğretisine uygun davranmakla yükümlüyüz ve bunu Ramazan'da  daha da yoğun şekilde yaşayıp, hayatımıza koyma fırsatını Cenab-ı Allah bize bahşediyor. Ramazan Ayı'nda kurulan iftar sofralarına oturmanın, oruç açmanın manevi huzuru ve güzelliği, İslam Alemi'ne has bir ayrıcalıktır" dedi.

Mübarek Ramazan vesilesiyle, Türkiye'de ve yeryüzünün bir çok noktasında akan Türk-Müslüman  kanının durdurulmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ettiklerini belirten Gökhan Çelik, "Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Ayı'nın başta hemşehrilerim olmak üzere, Türk- İslam Alemi'ne, insanlığa hayır ve güzellik getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01