İŞ ADAMI MUSTAFA MACAR`DAN HOT DÖNER KIZILAY ŞUBESİNDE KAMPANYALI FİYAT UYGULAMASI

Ankara`nın İkinci el araç satış ve destek hizmetlerini veren en güvenilir Firmalarından biri olan MACAR OTO sahibi Mustafa Macar tarafından Selanik 2 caddesinde açılan HOT DÖNER Kızılay şubesi Gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

24.01.2018 12:53:00 0
İŞ ADAMI MUSTAFA MACAR`DAN   HOT DÖNER KIZILAY ŞUBESİNDE  KAMPANYALI FİYAT UYGULAMASI

Ankara'nın İkinci el araç satış ve destek hizmetlerini veren en güvenilir Firmalarından biri olan  MACAR OTO sahibi Mustafa Macar  tarafından Selanik 2 caddesinde açılan HOT DÖNER Kızılay şubesi  Gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

 

İşletme Müdürlüğünü Kudret Bulut'un yaptığı HOT DÖNER Kızılay şubesi Selanik 2 caddesi No:44/A adresinde faaliyet yürütüyor.Gençlerin çok yoğun olduğu Kızılay semtinde bulunan HOT DÖNER gerek ürün gamı ile gerek güler yüzlü, deneyimli personelleri ile gerekse ürün kalitesi ile gençlerin vazgeçemedikleri mekanlardan birİ oldu.

 

HOT DÖNER Kızılay şubesi işletme sahibi olan Mustafa MACAR ,Hot Döner Kızılay Şubesi olarak Özel Soslu Döner Menüleri. Hot Döner'in özel soslu Hatay Döneri menüleri  ve . DUBLE-DURUM. Hot Döner Duble Menü. Lezzeti ile ikiye katladıklarını belirterek,Gençlere hem Kaliteyi,hem de uygun fiyatlar sunarak,kolay tercih yapma imkanı yarattıklarını belirterek,herşeye rağmen Çay fiyatını 1 TL'de sabitleyerek,Öğrenci mekanı olan Kızılay semtinde Öğrencilere ekonomik fiyatlarla  hizmet sunduklarını ifade etti.

 

 

Öğrenciler  tarafından tercih edilen bir mekan yarattıklarını söyleyen İş Adamı Mustafa Macar,Hem kalitemiz ile hem Güler yüzlü çalışanlarımız ile hem de ekonomik fiyatlarımız ile Öğrencilerin vaz geçilmez mekanı olan Kızılay HOT DÖNER gençleri  doyuran Kampanyalar uygulayarak destek olmaya devam edecektir''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00