İşadamı Kılıççıoğlu, iftar yemeği düzenledi

DAĞ-SA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Kılıççıoğlu, Mersin?de iş, siyaset dünyasının temsilcilerinin de katılımı ile bir iftar yemeği düzenledi. Kılıççıoğlu, iftardaki konuşmasında; birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

18.06.2017 15:49:46 0
İşadamı Kılıççıoğlu, iftar yemeği düzenledi

DAĞ-SA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Kılıççıoğlu, Mersin’de iş, siyaset dünyasının temsilcilerinin de katılımı ile bir iftar yemeği düzenledi. Kılıççıoğlu, iftardaki konuşmasında; birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

DAĞ-SA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Kılıççıoğlu, iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine siyaset ve iş dünyası ile sivil toplum örgütü ve basının temsilcileri katıldı.

Dostları ile iftar sofrasında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıççıoğlu, yıl boyunca bekledikleri 11 ayın sultanı Ramazan’ın birlik, dayanışma ve yardımlaşma gibi manevi duyguların öne çıktığı mübarek bir ay olduğunu söyledi.

ORUÇ RUHUMUZ VE DAVRANIŞLARIMIZI DA TERBİYE EDİYOR

“Yıl boyunca zaman zaman unuttuğumuz insani duygular yeniden hayatımıza giriyor” diye Kılıççıoğlu, Ramazan ayının manevi önemine dikkat çekerek, şöyle devam etti:

“Mübarek oruç ibadeti sadece bedenimiz değil, ruhumuz ve davranışlarımızı da terbiye ediyor. Sağlık, aile, iş gibi sahip olduğumuz şeylerin aslında ne kadar kıymetli olduğunu bizlere hatırlatıp, şükretmemize vesile oluyor.”

RAMAZAN BİRLİĞİMİZİ HATIRLATIYOR

Ramazan ayı boyunca verilen iftar yemeklerinin 7’den 70’e aynı saf başında buluşturduğunu anımsatan Kılıççıoğlu, iftar sofralarının önemini şu sözlerle anlattı:

“Hepimizin bir olduğunu, kardeş olduğunu, dirlik içinde yaşayabileceğimizi bizlere tekrardan anlatıyor. Hepimizin bir arada olmasından onur duyuyorum.”

FIRAT’I, DİCLE’Yİ BIÇAKLA KESEBİLİR MİSİNİZ?

Kılıççıoğlu konuşmasında yazar- şair Sezai Karakuş’un şu sözlerini paylaştı:

“Siz Fırat’ı, Dicle’yi bıçakla kesebilir misiniz? Burası senin, burası benim diyebilir misiniz? Oysa Fırat ve Dicle şırıltılarıyla, kendi mecralarında akarken; bize diyorlar ki; ‘sen nasıl parçalanmazsan, bir bütünsen, ben de bir bütün olarak yalnız Türk’ün, Kürt’ün, Arap’ın değil, hiç kimse bana sahip çıkmasın ben İslam milletinin suyuyum, onun can damarıyım.’ Siz de bundan ibret alınız, parçalanmayınız, bölünmeyiniz.”

“BİZ BİRİZ, KARDEŞİZ VE BÖLÜNMEYİZ”

Kılıççıoğlu, konuşmasını şu temenniler ile tamamladı:

“Biz biriz, kardeşiz ve bölünmeyiz. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin! Ülkemizi her türlü kazadan, beladan korusun. Aynı masanın etrafında şükrederek, oruçlarımızı açacağımız daha nice Ramazanlar yaşamayı nasip etsin. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin.”

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00