İSGİD’den Samsun Çıkarması…

Kısa adı İSGİD olan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği, Samsun’da ziyaretleri ve katılım gösterdiği etkinliğe desteği ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Yaşam 16.11.2023 15:15:00 0
İSGİD’den Samsun Çıkarması…

Kısa adı İSGİD olan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği, Samsun’da ziyaretleri ve katılım gösterdiği etkinliğe desteği ile yine dikkatleri üzerine çekti.

 

İsgid; Badef’e bağlı Genç Bafralılar Derneğinin organize ettiği ‘’Çocuklar Üşümesin Bot ve Mont’’ kampanyasında çocuklara oyuncak ve kalem+silgi dağıtarak Genç Bafralılar’a destek oldu.

Genel Başkanlığını İsgid Genel Başkan Yardımcımız Eren Keskin’in yaptığı Genç Bafralılar Derneği’nin 5. sini düzenlendiği organizasyonda İsgid Genel Başkanı Fatih Aşcı ve beraberindeki yönetim kurulu ekip olarak da yer aldı.

 

Organizasyonun özellikle 10 Kasım da olmasının vermiş olduğu duygu ile okul bahçesinde organizasyon öncesi bir dakika Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için saygı duruşu yapıldı. Ardından İstiklal Marşının okunması ile etkinlik başlatıldı.

 

Genel Başkan Fatih Aşcı, Genel Başkan Vekili Harun Şener, Genel Sekreter Cennet Taşdelen, Genel Sayman Taner Yiğit, Genel Başkan Yardımcıları Eren Keskin, Mehmet Yürür, Savaş Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecenur Altaş organizasyonda çocuklara oyuncak, kalem, silgi dağıtımı yaparken aynı zamanda çocuklarla oyun oynamayı, onlarla eğlenmeyi ihmal etmedi. Genç ve Dinamik yapısıyla her daim farkını hissettiren İsgid, konu çocuklar olunca enerjilerini çok daha fazla hissettirdi.

 

Organizasyon öncesi Samsun’da ziyaretlerini gerçekleştiren İsgid’in ilk durağı Samsun Valisi Orhan Tavlı oldu. Misafirperverliği ve samimi kişiliği ile İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneğini makamında misafir eden, Samsun için güzel planlarını dile getiren Sayın Orhan Tavlı ve İsgid karşılıklı hediyelerini takdim ettiler.

 

İsgid; Samsun Valisi Orhan Tavlı ziyaretinden sonra, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Sayın Başkan Mustafa Demir’in Samsun’da gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerin, tecrübelerin, İsgid’in gerçekleştirmiş olduğu projelerin ve hedeflerinin konu aldığı görüşmedeki samimi sohbet gözlerden kaçmadı.

 

Ziyaretlerine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ile devam eden İsgid, Atatürk Samsun Büstü ile hazırlanan hediyelerini takdim etti. Gerçekleşmiş ve gerçekleşecek, Samsun’a ve Türkiye’ye fayda sağlanacak projelerin konuşulduğu bu ziyaretlerde girişimci ruhunun önemini ve değerini gösterdiler.

Dolu dolu Samsun çıkarması gerçekleştiren İSGİD / İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneğinin gelecekteki diğer organizasyonları ve planları merakla beklenmeye başladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-SAMSUN


Anahtar Kelimeler: İSGİD’ Samsun Çıkarması…
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19