İSKİ 461 MEMUR ALIM İLANI YAYINLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSKİ 461 memur alımı için ilan yayımladı. DPB üzerinden yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceği çok sayıda kadroda personel alımları yapılacağı duyuruldu.

26.11.2018 10:53:34 0
İSKİ 461 MEMUR ALIM İLANI YAYINLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSKİ 461 memur alımı için  ilan yayımladı. DPB üzerinden yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu adayların başvuruda bulunabileceği çok sayıda kadroda personel alımları  yapılacağı duyuruldu.

 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yayımlanan ilana göre alımlar KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak. 16 farklı pozisyonda yapılacak olan alımlara adaylar 70 KPSS puan şartıyla başvuruda bulunabilecekler. 

Alım yapılacak olan kadrolar arasında, Teknisyen, Tekniker, Bilgisayar İşletmeni, Tercüman, Hemşire, Biyolog, Psikolog, Restoratör, Grafiker, Peyzaj Mimarı, Kimyager, İstatistikçi, Mimar, Kütüphaneci, Şehir Plancısı, Mühendis pozisyonları bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

461 kamu personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adayların İstanbul Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce belirlenen tüm koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

Bu alım ilanı için belirlenen genel ve özel şartları sizlere aşağıda aktarıyoruz. İşte o koşullar;

Genel Koşullar

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

Özel Koşullar

İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. Ayrıca bazı kadrolar için bulunan YDS şartını taşımak. 

BAŞVURU SÜRECİ

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan İSKİ 461 personel alım ilanına başvurular 3 Aralık ile 10 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Başvurular kurumun internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. Başvuru formu gerçeğe uygun olarak doldurulacak olup başvuru bilgileri yanlış ya da eksik olan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. 

 

 

ilan metni için TIKLAYINIZ

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07