İŞKUR Müdürü Erdin?den ??Polis Amca Kütüphanesi??ne Destek

Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürü Ramazan ERDİN, kurulması çalışmalarına başlanılan Polis Amca isimli kütüphaneye kitap hediye etti.

Türk Dünyasından Haberler 11.02.2016 10:58:24 0
İŞKUR Müdürü Erdin?den ??Polis Amca Kütüphanesi??ne Destek

Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürü Ramazan ERDİN, kurulması çalışmalarına başlanılan Polis Amca isimli kütüphaneye kitap hediye etti.

Bilindiği gibi Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa Polis Amca   isimli  kütüphanenin kurulması çalışmaları başlatılmıştı. Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulu ‘nda kurulacak olan Polis Amca  isimli  kütüphane, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülmekte olunan polis vatandaş işbirliğini sağlayıcı faaliyetler kapsamında yer alıyor.

Polis Amca isimli  çocuk kütüphanesine ilk kitaplar geçtiğimiz günlerde Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU tarafından hediye edilmişti. Kendisinin de sürekli kitap okuduğu, zaman zaman kendisini ziyarete gelen öğrencilere de kitap okumanın son derece önemli ve faydalı bir alışkanlık olduğunu sürekli vurgulayan Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘dan sonra Türkiye İş Kurumu Bartın İl Müdürü Ramazan ERDİN de Polis Amca isimli  çocuk kütüphaneye kitap hediye etti.

Bartın ‘ın seçkin ve başarılı okulları arasında gösterilen Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulu ‘nda kurulacak olan Polis Amca  Kütüphanesi ‘ne dileyen vatandaşlar kitap, dergi ve  benzeri doneleri hibe edebilecekler. Kitap hibe etmek isteyen vatandaşlar  Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ile de irtibat kurabilecekler. Yetkililer vatandaşların kullanılmamış, yeni ve güncel  kitap, dergi ve benzeri donelerin kütüphanede teşhir edilmek üzere vatandaşlar tarafından hibe edilebileceğini belirtiyorlar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04