İŞKUR Müdürü `nden Öğrencilere Hediye

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Epçiler Ortaokulu?nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Bartın İl Müdürü Ramazan ERDİM tarafından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımları hedi

Türk Dünyasından Haberler 23.11.2015 11:50:33 0
İŞKUR Müdürü `nden Öğrencilere Hediye

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Epçiler Ortaokulu‘nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR)  Bartın İl Müdürü Ramazan ERDİM tarafından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımları hediye edildi.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  tarafından hazırlanarak  Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmesine başlatılan Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri ilk günkü coşkusu ile gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri”  isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti.

Bartın İlimiz ve İlçelerinde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen  “Kuzeyin İncileri” isimli proje ilgili olarak 10 farklı orta okul ve dengi okullarda satranç kursu açılmıştı. Satranç kurslarından birisi de Bartın ‘ın köklü ve seçkin okulları arasında gösterilen Epçiler Ortaokulu ‘nda açılmıştı. Uzman satranç eğitmeni tarafından verilen 30 saatlik satranç eğitimini   kursiyer 10 öğrenci başarı ile tamamladı. Kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciyi Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR)  Bartın İl Müdürü Ramazan ERDİM makamında kabul etti.

İl Müdürü Ramazan ERDİM ‘e düzenlenen satranç kursu ile ilgili olarak Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ tarafından bilgi arz edildi.

Geleceğimizin teminatı olan minik öğrenciler ile  sohbet eden, İŞKUR İl Müdürlüğü  hakkındaki  sorularını  cevaplayan İl Müdürü Ramazan ERDİM öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını, serbest zamanlarında ise  bol bol kitap okuyabilecekleri gibi satranç da oynayabileceklerini hatırlattı.

Öğrencilere yapılan çeşitli ikramların ardından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımlarını İl Müdürü Ramazan ERDİM hediye ederken,hediyelerini alan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, teşekkür etmeyi de unutmadılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,74% -0,06
  • EURO

    35,06% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,02% -0,72
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00