İSMAİL DİNÇEL`İN MUTLU GÜNÜ

Mardinli Gazeteci İsmail Dinçel`in ,Oğlu Abdurrahman Dinçel Ankara`da Eryaman Grand Park Düğün salonunda düzenlenen Muhteşem Düğün ile dünya evine Girdi.

14.09.2014 19:39:51 0
İSMAİL DİNÇEL`İN MUTLU GÜNÜ

Mardinli Gazeteci İsmail Dinçel`in ,Oğlu Abdurrahman Dinçel Ankara`da Eryaman Grand Park Düğün salonunda düzenlenen Muhteşem Düğün ile dünya evine Girdi.
Başkent`te yıllardır Çeşitli gazetelerin ve Televizyon kuruluşlarıının Ankara temsilciliğini başarı ile Yurüten ve Haleni,Artuklu Haber ve Tek Hakimiyet İnternet Haber Portallarının Sorumlu yazı işleri Müdürlüğü görevini başarı ile yürüterek,Artuklu Haber ve Tek Hakimiyet Haber portallarının Yurt genelinde yaşayan Mardinli vatandaşların yakından takip etmesi yönünde önemli çalışmalara imza atan İsmail Dinçel`in TRT Genel müdürlüğünde Yönetmen olarak Görev Yapan Ortanca Oğlu,Abdurrahman Dinçel`i yaklaşık 600 kişinin katldığı muhteşem bir törenle evlendirdi.
Ankara Eryaman semtinde bulunan Grand Park Düğün salonunda düzenlenen Törene Ankara`da yaşayan Mardinli vatandaşlar,Mardinli STK`ların yöneticileri,Bürokratlar ve Akrabaları katıldı.
Mardinli Ünlü Sanatçı Mahmut Mardini`nin sahne aldığı Düğün de,Mahmut Mardinii yaklaşık 2 saat sahne alarak,Misafirlere Mardin Müziğinin en güzel eserlerini seslendirdi.İstabuldan Gazeteci İsmail Dinçel`in oğlu Abdurrahman Dinçel`in düğün törenine katılmak ve sahne almak üzere özel olarak Gelen Mahmut Mardinli,Sahnede dinleyenlerin isteklerini kırmadan yerine getirerek,yaklaşık 2 saat sahne alarak dinleyenleri adeta mest etti.
Diyarbakırlı Ünlü Türkücü Şehmus Edis`in de sahne aldığı mutlu Gecede,Şehmus Edis söylediği türkülerle adeta dinleyenleri büyüleyici sesi ileadeta büyüledi.Gençlerin halay çekerek,Mutluluklarını paylaştıkları genç çiftin,Düğün töreni,Takı Merasimi ile sona erdi.

Artuklu Haber Grubu olarak Genç Çiftlere Ömür boyu sürecek Mutluluklar Diliyoruz....


HABER;ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46