Isparta’nın ‘Barbie Teyzesi’ Sakine Akkul’un çağrısı Filli Boya tarafından karşılık buldu

Isparta'nın Sav beldesinde evinin her detayını pembeye boyayarak dikkatleri üzerine çeken 75 yaşındaki Sakine Akkul’un boya isteği, Türkiye’nin en sevilen ve güvenilen boya markası Filli Boya tarafından yerine getirildi.

Yaşam 30.08.2024 16:40:00 0
Isparta’nın ‘Barbie Teyzesi’ Sakine Akkul’un çağrısı   Filli Boya tarafından karşılık buldu

 

Isparta'nın Sav beldesinde evinin her detayını pembeye boyayarak dikkatleri üzerine çeken 75 yaşındaki Sakine Akkul’un boya isteği, Türkiye’nin en sevilen ve güvenilen boya markası Filli Boya tarafından yerine getirildi. Farklı alanlarda kullanılmaya hazır olan pembe boyalarına kavuşan Akkul, evindeki her detayı boyamak için yeniden harekete geçti.

 

Isparta’nın merkeze bağlı Sav beldesinde yaşayan 75 yaşındaki Sakine Akkul, geçtiğimiz günlerde basında kendine yer bulduğu haberde, eline geçen her şeyi pembeye boyamasıyla dikkat çekmişti. Yaşadığı evin her detayını pembeye boyayan Sakine Akkul’un pembe boya isteği, ilham veren renkleri ile renk liderliğini sürdüren Filli Boya tarafından karşılandı. Kendisine kilolarca pembe boya gönderilen Akkul boyaları teslim aldıktan sonra evini sil baştan boyamaya başlayarak, “Filli Boya beni çok mutlu etti. Dünyaları bana verdiler” dedi.

 

Teslimattan sonra boyama işlemi başladı

 

21 Ağustos tarihinde, “Artık eskisi gibi boya alamıyorum. Boya alabilsem her yeri boyasam, cennet gibi yapsam diyorum. Evin önünü arkalarını, her yeri boyayacağım. Elimden gelse Sav kasabasını boyayacağım” diyen Sakine teyzenin açıklamalarına duyarsız kalmayan Filli Boya yetkilileri iç, dış, astar ve hobi boyalarını Sakine Akkul’a gönderdi. Boyaları teslim aldıktan hemen sonra evindeki eşyaları boyamaya başlayan Akkul, Filli Boya yetkililerine teşekkür ederek, “Her tarafı pembeye boyayacağım. Çok memnun oldum. Haberimi tüm Türkiye izlemiş. Çok sevindim. Filli Boya yetkilileri çağrıma kulak verdi. Boyalar geldikten sonra içimden iyice heves geldi. Şimdiden boyamaya başladım. Filli Boya’nın yöneticilerine, çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiler” açıklamalarında bulundu.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ISPARTA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor