İSTANBUL`DA DİNÇELLER`DEN MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

Artuklu Haber Gazetesi Haber Sorumlusu İsmail Dinçel`in yiğeni ve İbrahim DİNÇEL`in sinema sektörü ile uğraşan oğlu Melih Özhan Dinçel ile Malatya`nın saygıdeğer Ailelerinden Yener Ailesinin sinema sektörü ile uğraşan güzel kızı Pınar İstanbul`da yapı

27.10.2016 20:51:10 0
İSTANBUL`DA DİNÇELLER`DEN MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

Artuklu Haber  Gazetesi Haber Sorumlusu   İsmail Dinçel'in yiğeni ve İbrahim DİNÇEL'in sinema sektörü ile uğraşan oğlu Melih Özhan Dinçel ile Malatya'nın saygıdeğer Ailelerinden Yener Ailesinin sinema sektörü ile uğraşan  güzel kızı Pınar İstanbul'da yapılan Muhteşem Bir  Düğün ile dünya evine girdiler.

 

İstanbul Beyoğlu Cezayir restaurant da  yapılan düğün törenine  seçkin  davetli katılırken, alanı dolduran konuklar gece boyunca  gönüllerince eğlendiler.

 

Dinçel Ve Yener ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğünde, Mardin’in tanınmış mahalli sanatçılarının söylediği Türkçe ve Arapça şarkı ve türkülerle konukları coşturdular.

 

Gece geç saatlere kadar gençlerin Dans ve Oyunlar oynadığı Oyun Pisti hiç boş kalmadı. Halayların çekildiği gecede, davetliler gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadılar. 

 

Pınar ve Melih  çifti, gece boyunca sahneden ayrılmazken, gönüllerince eğlendiler.  Melih ile Pınar  yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verdiler. 

Artuklu Haber Ajansı'na  bir açıklama yapan Genç evliler  "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.Gerek Kına gecemize ve gerek Düğünümüze katılarak bizleri onurlandıran dost,akraba ve tüm tandıklara şükranlarımızı sunuyoruz." diye açıklamada bulundular.

 

Artuklu Haber ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

HABER:BEDİRHAN DİNÇEL


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00