İSTANBUL`DAKİ MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜNDE DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

Mardin Kabala?nın tanınmış ailelerinden Hacı İsmail KAYA oğlu Gökhan?ı dillere destan bir düğünle evlendirdi. Düzenlenen düğün merasimine bir çok tanınımış bürokrat,siyaset dünyasından önemli isimler ,iş adamları ve Mardinli hemşehrileri katıldı.

Mardin 23.04.2017 01:59:22 0
İSTANBUL`DAKİ  MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜNDE DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

Mardin Kabala’nın tanınmış ailelerinden Hacı İsmail KAYA oğlu Gökhan’ı dillere destan bir düğünle evlendirdi. Düzenlenen düğün merasimine bir çok tanınımış bürokrat,siyaset dünyasından önemli isimler ,iş adamları ve Mardinli  hemşehrileri katıldı.

 

İstanbul´da Hyatt Regency Ataköy otelde düzenlenen düğün merasimi ile İş Adamı Hacı İsmail Kaya´nın oğlu Gökhan Kaya  Mardin´in tanınmış ailelerinden Sabahattin Demir´in kızı Yeşim Demir ile dünya evine girdi. Düğüne, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Anayasa Profesörü AK PARTİ İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Eski Milletvekili Cüneyt Yüksel,22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem,  , İşadamı Mehdi Deniz, Mardin Dernekleri Federasyonu Başkanı  İbrahim Biter, Katar, Tunus, Suriye, Dubai, Irak, Hollanda, Almanya, Şili, Bulgaristan, Ukrayna´dan işadamları,  Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suer, ANAP Mardin İl Eski Başkanı Adnan Bayraktar, Kabala Muhtarı  Rıfat Kaya ve iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan bini aşkın davetli katıldı.

 

Genç Çiftin Nikahını Fatih Belediye Başkan Yardımcısı  Hasan Suer kıydı. Şahitliklerini ise ;Anayasa Profesörü Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,  Mardin Eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, Jandarma Genel Komutanı Genel Sekreteri Hüseyin Hıdır Atabey, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, İşadamı Bedirhan Çetin, İsmail Çelebi, Kabala Belediye Eski Başkanı Ferah Kaya, Hulusi Canbay nikah şahitliği yatı.

 

    Anayasa Profesörü Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu genç çifte mutlu olmanın  sırlarını anlattı. Türkiye´de aile kavramının öneminin devam ettiğini, gençlerin ise ahlaki ve vicdanı terbiyenin etkisinden uzaklaşmadığını söyledi. Kuzu “Aile değerleri yüksek bir toplumuz. Evlilik zor ve önemli bir kurumdur. Mutluluğun sırrı sorunları yüksek sesle tartışmamaktır.” Dedi.

 

                 İş adamı Hacı İsmail Kaya, Oğlu Gökhan'ın düğünü için  İçin   Mardin'in  sevilen Mahalli sanatçısı Semir Ortaç ve Müzik grubunu Mardin'den özel olarak düğüne getirdi. Semir Ortaç ve ekibi Türkçe, Arapça  olarak Düğünde seslendirdiği Mardin  türküleriyle davetlileri adete kendinden geçirdi..Düğünde Semir Ortaç ve ekibi tarafından  çalınan  Mardin´e özgü reyhani oyun havasına dayanamayan, Mardin Ak Parti Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Eski Milletvekili  Cüneyt Yüksel veMardinli  İşadamı Zeynelabidin Erdem ve MARDİNFED Başkanı İbrahim Biter  piste çıkarak Reyhani oynadı,Mardin'in dünyaca ünlü Reyhani  oyunu sırasında dolarlar havada uçuştu. Semir Ortaç ve grubunun sahneden ayrılmasından sonra sahneyi İzzet Yıldızhan devraldı.Yıldızhan gecenin geç vakitlerine kadar davetlileri türkü ve şarkılarıyla çoşturdu.

 

          İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Nedim Kaya, Damadın Babası İşadamı Hacı İsmail Kaya ve Kabala Belde Eski Belediye Başkanı Ferah Kaya gelen misafirleri kapıda karşıladı.

            Gelin ve damat sahnede oyuna çıkınca, dolar yağmuruna tutuldu.

      Milletvekilleri ve İşadamları Reyhani oynadı

 

          

           Damadın babası Hacı İsmail Kaya, amcası Nedim Kaya ve Ferah Kaya  düğüne gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek “ Yurt dışından ve yurt içinden düğünümüze katılan işadamı ve bürokratlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Mardin´den ve İstanbul´dan gelen dost, akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mutlu ve sevinçli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyor teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

HABER;İSMAİL DİNÇEL-BEDİRHAN DİNÇEL

 

           

         

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00