İSTANBUL MARDİNLİLER DERNEĞİ TBMM BAŞKANI KAHRAMAN`A MARDİN TABLOSU HEDİYE ETTİ

İstanbul Mardinliler Derneği,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu ile birlikte ziyaret ettikleri Gazi Meclis Başkanı İsmail Kahraman`a Mardin tablosu hediye etti.

27.10.2016 18:15:48 0
İSTANBUL MARDİNLİLER DERNEĞİ TBMM BAŞKANI KAHRAMAN`A MARDİN TABLOSU HEDİYE ETTİ

İstanbul Mardinliler Derneği,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu ile birlikte ziyaret ettikleri Gazi Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a Mardin tablosu hediye etti.

 

 

İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat BODUR başkanlığındaki heyette İstanbul Mardinliler Derneği Yönetim kurulu üyeleri Abdulkadir AKKUŞ,Mehmet CANBEYLİ,Cüneyt YÜKSEL,Hamit ÖNCÜ,Mehmet TUNÇ ve Arzu ŞİDAL yer aldı.

 

Heyet Ak Parti Mardin Mardin Milletvekili  Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu ile birlikte  TBMM Başkanı  İsmail KAHRAMAN'ı makamında ziyaret etti.

 

Ak Parti Mardin Milletvekilleri ve İstanbul Mardinliler Derneği heyetini kabulünde Meclis  Başkanı Kahraman'a Dernek Başkanı Ahmet Fuat Bodur İstanbul'dan getirdiği bir Mardin Tablosunu  hediye ederek,Dernek çalışmaları hakkında bilgi  sundu.

 

Heyet TBMM Başkanı İsmail  Kahraman'ı  önce Mardin'de sonra da İstanbul'daki Mardinlilerle birlikte görmeyi arzu ettiklerini belirterek Mardin'e davet ettikleri TBMM Başkanı İsmail Kahraman'  MARDİN'le ilgili projelerini  anlattı.

 

İstanbul Mardinliler Derneği Heyeti  TBMM’deki ziyareti sırasında ayrıca nöbetçi Bakan Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Grup Başkan vekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, Ak Parti Milletvekilleri Cemil Çiçek, Murat Demir, Selim Dursun, Mehmet Akyürek, Muhammed Emin Akbaşoğlu, Ayşe Sula Köseoğlu 'nu ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

 Ahmet Fuat Bodur başkanlığındaki İstanbul Mardinliler Derneği heyeti TBMM’den sonraki durağı  AK Parti Genel Merkezi oldu. Burada da  Ak Parti teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’la bir süre görüştü.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04