İSTANBUL VALİLİĞİNDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

İstanbul Valiliği yazılı bir açıklama yaparak son dönemde bazı iş adamlarına Vali ve Vali yardımcılarının ismi verilerek, yardım adı altında dolandırılmaya çalışıldığı ve bu tarz dolandırıcılara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

4.10.2016 11:23:52 0
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

İstanbul  Valiliği yazılı bir açıklama yaparak son dönemde bazı iş adamlarına Vali ve Vali yardımcılarının ismi verilerek,  yardım adı altında dolandırılmaya çalışıldığı ve bu tarz dolandırıcılara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

 

İstanbul Valiliğinden Yapılan açıklamada ;İlimizde bulunan sanayi işletmeleri ve iş dünyasında faaliyet gösteren kuruluşların, kendilerini vali yardımcısı veya kaymakam olarak tanıtan kişilerce aranarak kamusal işler için (polise destek, engellilere yardım vb. gibi) para yardımı talep ettiklerine ilişkin Valiliğimize bilgiler ulaşmaktadır.

Valiliğimiz ya da kamu kurumlarınca bu şekilde herhangi bir talep olmadığı gibi bu tür aramalar yapan kişilerin kötü niyetli ve dolandırıcı olduklarının bilinmesi, bu tür çağrı alan vatandaşlarımızın arandıkları telefon numaralarını ve diğer bilgileri derhal en yakın kolluk kuvvetine (emniyet-jandarma) bildirmesi ve bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesi hususunda tüm halkımızın ve ilgililerin duyarlı olmaları rica olunur.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


 

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00