Tarih: 14.04.2025 19:16

İstanbul Başakşehir’de 880 Kg Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya; İstanbul Başakşehir’de 880 kg Uyuşturucu Madde Ele Geçirildiğini açıkladı.

 

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde düzenlediğimiz operasyonda; 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince yapılan ortak çalışmalar sonucu; Başakşehir ‘de 2 araç ve 1 adrese yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonları koordine eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum.

Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz mücadelemizde aziz milletimizin desteği ve duyarlılığı çok önemli. Şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirin, biz gereğini yapalım.'' ifadelerinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —