İSTİFA EDEN İYİ PARTİ NUSAYBİN İLÇE YÖNETİMİ,AK PARTİ`YE GEÇTİ

2018 yılının son haftasında istifa eden İYİ Parti İlçe teşkilatının tamamı Ak Partiye Geçti

Mardin 2.01.2019 19:38:46 0
İSTİFA EDEN  İYİ PARTİ NUSAYBİN İLÇE YÖNETİMİ,AK PARTİ`YE GEÇTİ


   2018 yılının son haftasında istifa eden İYİ Parti İlçe teşkilatının tamamı  Ak Partiye Geçti İYİ Parti Nusaybin ilçe başkanı Murat Turan  ilçe Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülsüm Tek ve Gençlik Kolları ilçe Başkanı Cihat Demir  ve ilçe Yönetim kurulunun tamamı geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa etmişlerdi.

 

Bugün çok Kalablık bir grup ile birlikte AK Parti Nusaybin ilçe başkanlığına gelerek Partiye giriş beyannamelerini dolduran,eski İYİ Parti Nusaybin ilçe başkanı Murat Turan ve Beraberindekiler  ilçe başkanlığına sığmadı.

 

Katılım dolayısıyla düzenlenen Törene Ak Parti Mardin il Başkanı Faruk Çelik,Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman,Ak Parti Nusaybin ilçe Başkanı Mehmet Latif Özel ve partililer katıldı.Ak Parti rozeti Mardin il başkanı Faruk Çelik tarafından takılan İYİ Parti eski ilçe Başkanı Murat Turan katılım töreninde yaptığı konuşmasında;

 

 "Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte  herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine inandığımız ve devletimizin bekası için milletimizin geleceğinin teminat altına alınmaya çalışıldığı bu zor süreçte  siyasiler de üzerine düşeni yapıp toplumu aydınlatmalıyız.

 

Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partisi bu mücadelede başı çekmektedir. Bölge ve ülke şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda ne İYİ Partinin ne HDP'nin ne de CHP'nin bu millete fayda sağlamayacağına kanaat getirerek mensubu bulunduğumuz İYİ Parti'den istifa ediyor ve sizin huzurunuzda AK Parti'ye katılımımız gerçekleştiriyoruz dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-NUSAYBİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00