İSTİFA ETTİ AMA TAKDİR TOPLADI....

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dün Hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hem de Milletvekilliliğinden İstifa ettiğini açıklaması ve Başbakan Erdoğan`ın İstifa Etmesi Gerektiği Yönünde yaptığı açıklama kamuoyunda geniş yankı buldu.

Gündem 26.12.2013 10:42:37 0
İSTİFA ETTİ AMA TAKDİR TOPLADI....

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ınÇevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Milletvekilliliğinden  istifasını açıklamasından sonra  Herkes ‘Görüntüler montaj mı? Gerçekten istifa etti mi? Gerçekten Başbakan Erdoğan Bakanları istifaya davet etti mi? diye sorular  durdu.

Bakan Erdoğan Bayraktar`ın Televizyonlardan İstifa haberinin açıklanmasından sonra ise  Sosyal medyada da tepki çığ gibi büyüdü.Özellikle de istifası na Yönelik yaptığı açıklama ve Başbakan Erdoğan`ı istifaya davet etmesi Sosyal Medyanın en çok ilgi gören ve konuşulan olaylarından biri oldu.
  

Bazı kesimler ‘Bakan Bayraktar böyle konuşmaz, Cemaat onu tehdit etmiş olabilir’ gibi aslı astarı olmayan iddialar ortaya atmaya başladı.Daha düne kadar delikanlı, yiğit en çalışkan, dürüst, Türkiye’yi imar eden adam olarak lanse edilen, övülen, alkışlanan Bakan Erdoğan Bayraktar`ın  istifası ile gelişen olaylardan sonra Ak  parti içinde bazı kesimler Bayraktar’a saldırmaya ve O`nu kötülemeye yönelik açıklamalar yapmaya başladı.Öte Yandan Ana muhalefet Partisi lideri Kılıoçdaroğlu`nun da ,Bayraktarı`ı överek Bir Karadenizli olarak kendine yakışanı yaptı ve Delikanlıca istifa ederek,Gerçekleri açıkladı Diyerek,Bakan Bayraktar`a destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 DANIŞMANIN İLGİNÇ MESAJI 

 Erdoğan Bayraktar`ın en yakın danışmanlardan biri olan  Seyfullah Aslantürk 

  Aslantürk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın  hem bakanlıktan hem de milletvekilliğinden istifasından sonra bir twitter attı..

Danışman Arslantürk`ün verdiği mesaj dikkat çekiciydi.

İşte o twitter..

Seyfullaharslanturk ‏@Seyfullahaslntk6 sa

Dünyayı değiştiremiyorsan dünyanı değiştir. Stefan Zweig

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00