İYİ PARTİ`DEN MARDİN TOPLUMSAL FEDERASYONU`NA ZİYARET

İyi Partiden Mardin?e Fahri milletvekili olarak atanan Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve beraberindeki heyet Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF?yi ziyaret etti.

Mardin 18.11.2018 18:44:56 0
İYİ PARTİ`DEN MARDİN TOPLUMSAL FEDERASYONU`NA ZİYARET

İyi  Partiden  Mardin’e  Fahri milletvekili olarak atanan Tekirdağ Milletvekili  Enez Kaplan ve beraberindeki  heyet  Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF’yi  ziyaret etti.

 

 

Bir dizi Ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen  İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan,  Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Kızıltepe İlçe Başkanı Mecit Çeçen,Artuklu ilçe başkanı Ali Özmen İl yöneticileri Sait Direkçi,Adnan Akbaş, Hüseyin Öztürk ve beraberinde partili bir heyetle  Mardin Toplumsal  Dayanışma Federasyonunu  ziyaret etti.  Federasyon genel başkanı Mehmet Şerif Öter, Genel Başkan yardımcısı Cebrail Organik. Teşkilat Başkanı Menduh Kavan, Genel sekreter ve gençlik kolları başkanı Ahmet Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Özden Damar, Mehmet Sadık Erdoğan, İdris Demir ve bazı Federasyon üyeleri tarafından karşılanan iyi parti heyeti Ortadoğu’nun en büyük Hububat ticaret merkezinde bulunan federasyon binasında yaklaşık bir saat kaldı. Burada federasyon yönetimiyle sohbet eden iyi parti milletvekili Enez Kaplan Genel Başkan Sayın Meral Akşener’in talimatlarıyla Mardin’in Fahri milletvekili olarak atandığını ve bundan sonra Mardin’e daha sık geleceğini Muhalefet olarak sorunların çözümü ve hizmet amacıyla herkesle diyalog halinde olacaklarını bu çerçevede Demokratik sistemin temel kurumları olan STK’lara verdiğimiz önemin gereği olarak; Bölgenin önde gelen, önemli STK’larından olan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonunu ziyaret ettiklerini, genel başkan Mehmet Şerif Öter ve yönetim  kurulu üyelerine gösterdikleri sıcak, samimi ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.  Mardin’in Tarihi, medeniyeti ve zengin kültürüyle önemli bir il olduğunu ifade eden milletvekili Enez Kaplan İyi parti olarak kapılarının tüm  Mardinlilere her zaman açık olduğunu söyledi.

 

 

Başkan Öter “Federasyonun toplumsal alanda yaptığı çalışmaları ve Bölge ekonomisinin temel taşını oluşturan tarım ile ilgili sorun ve çözüm öneriler hakkında İyi Parti heyetine detaylı bilgi sundu. Mardin Toplumsal Dayanışma federasyonu ve Kızıltepe Hububat Ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter “İyi Parti milletvekili Sayın Enez Kaplan’ın ziyaretinden ve Mardin’in 7’nci fahri Milletvekili olarak bizleri ziyaret etmelerinden memnun olduklarını demokratik sistemin temel kurumları olan STK. Ve Siyasi partilerin diyaloglarının güçlü olması demokrasinin ve ülke birliğinin güçlenmesine katkı sunacağını, biz Mardin toplumsal dayanışma federasyonu olarak 68 dernek bileşenimizle tüm partilerimize her zaman eşit yakınlıktayız. “Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00