İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER HAFTAYA MARDİN`DE OLACAK

25 Ekim 2017`de kurumsal varlığının resmen tescillenmesinden sadece 16 gün sonra Ankara Mustafa Kemal Mahallesindeki Genel Merkez Binasını yurdun dört bir yanından gelen İYİ Partililerin ve Meral Akşener`in de katıldığı coşkulu ve heyecan dolu bir tör

Mardin 11.11.2017 22:29:46 0
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER HAFTAYA MARDİN`DE  OLACAK

 25 Ekim 2017'de kurumsal varlığının resmen tescillenmesinden sadece 16 gün sonra Ankara Mustafa Kemal Mahallesindeki Genel Merkez Binasını yurdun dört bir yanından gelen İYİ Partililerin ve Meral Akşener'in  de katıldığı  coşkulu ve heyecan dolu  bir törenle açan İYİ  Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in gelişi sırasında izdiham yaşandı.

 

Genel Merkez binasının açılışında bir konuşma yapan Genel Başkan Meral Akşener  yaptığı konuşmada  ;''Gecen hafta Bitlis’teydik. Bugün Ankara’dayız. Haftaya Mardin’e sonra Artvin’de olacağız. Şehir şehir esnaf esnaf dolaşıp onları dinleyeceğiz. İmece usulü bu parti kuruldu. Kuruş kuruş şu genel merkezin hesabını veririm. Milletin gücüyle kurduk. Atatürk’e sövmek serbest ağalara laf söylemek yasak. Bugünkü değişimlerini olumlu buluyoruz ama takip edeceğiz.''Dedi.

 

Haftaya Mardin'de olacağını açıklayan Genel Başkan Meral Akşener,:''Ülkeyi karış,karıi gezeceğini belirterek,İyi Parti Türkiye’ye iyi gelecek. Ama zor şartlarda kurduk. Kurucular içinde yer alan  bazı gençlerimiz işlerinden oldu. Kamuda çalışanlar ya istifa etmek zorunda kaldı ya da kurucu olamadı. Türkiye bu durumdan kurtulmak zorunda. Adalet ve Kalkınma Partisi ama adalet de kalkınma da  ne yazık ki yaralıdır.''Dedi.

 

İYİ Parti Genel sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray da yaptığı açıklamada:

 

''Bugün İYİ Parti olarak Genel Başkanımız Meral A?şener'in güçlü liderliğinden hepimize geçen enerji ve dinamizmle çok önemli bir virajı aldık. 25 Ekim 2017'de kurumsal varlığımızın resmen tescillenmesinden sadece 16 gün sonra Ankara Mustafa Kemal Mahallesindeki Genel Merkezimizi yurdun dört bir yanından gelen İYİ Partililerin ve Meral Akşener'de iyilik dolu bir alternatife kavuşmanın umudu ve sevinci ile dolu vatandaşlarımızın coşkulu katılımıyla açtık.

 

Genel olarak değerlendirildiğinde büyük resim 'İYİ PARTİ TÜRKİYE'YE İYİ GELECEK" inancını sahici ve samimi bir umut halinde kalplere iyice kazıyacak bir güzellik taşıyordu. Bu İYİ Parti'de şahsıma tevdi edilen ve onurla üstlendiğim muazzam ağırlıktaki sorumluluğu çok farklı anlamlar kazandırıyordu.

.

Genel Başkanımız, Genel İdare Kurulu üyelerimiz ve her kademe ve görevdeki İYİ Partililer olarak motivasyon ve enerji yüklü bu heyecan tablosundan müthiş bir güç ve destek alacağımızdan hiç şüphem yok. Gerçekten her şey çok iyi olacak. Türkiye İYİliğin gücüyle ayağa kalkacak. Bütün yaralarını sevgi ve şefkatle saracak!''Dedi.

 

Ankara Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan genel merkezin açılışına çok sayıda partili katıldı. Partililer ellerinde, “Ekonomi İYİ olacak”, “İYİ parti iyi gelecek”, “Medeniyetin taşlarını sadece cesurlar İYİ döşer”, “Allah İYİlik sağlık versin”, “Sonunda İYİler kazanır” dövizleri taşıdı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Genel Bakan Meral Akşener kürsüye çıktı. Gençlerle bir sohbetini anlatan Meral Akşener, İYİ Parti'ye oy vereceğini söyleyen gençlere, "Sözünüzü tutmazsanız size terlik atarım dedim. Anneler terlik atar" diyerek gençlere takıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46