İYİ PARTİ MARDİN İL BAŞKANI AKAR`DAN YANLI ANKET FİRMALARINA TEPKİ

İYİ Parti Mardin il Başkanı Süleyman AKAR`dan falcılık yapan bazı anket firmalarına tepki.

Mardin 20.11.2019 16:32:53 0
İYİ PARTİ MARDİN İL BAŞKANI AKAR`DAN YANLI ANKET FİRMALARINA  TEPKİ

İYİ Parti Mardin il Başkanı Süleyman AKAR,İYİ Parti'nin yapılacak ilk seçimde çok az oy alacak veya oy oranı düştü  diyerek adeta falcılık yapan taraflı anket firmalarına tepki gösterdi. 

 

 İYİPARTİ nin Ülke düzeyinde gösterdiği azmini ve  oluşturduğu heyecanı, milletimizin partimize olan tevecühünü görmezden gelerek  Falcılık yapmakta,  gayptan haber verir gibi gerçekler ile hiç örtüşmeyen tavır ile manipule edilmiş rakamlarla gölgelemeye çalışmaktadırlar.


Milletimizin; Ülke gerçekleri karşısında kime inanacağını, kime güveneceğini gayet İYİ bilmekte, bu tarz haberlere ve gerçekler ile alakası olmayan  girişimlere  pirim vermemektedir. 

 

Anket firmalarına bir tavsiyede bulunan AKAR;


Türkiyenin güncel ve acil konularında Milletimizi bilinçlendirecek ve aydınlatacak şekilde Saha Çalışmalarını Tarafsız ve objektif olarak yapmaları, Milletimizin yararına olacağı gibi Ülkemizin geleceğine ışık  olacaktır.

 

 İYİ PARTİ olarak sahadayız ve gerçekleri net olarak görüyoruz. İYİ Parti, Türkiyenin 18 Yıldır Beklediği ve Özlemini duyduğu MERKEZ parti olarak yapılacak ilk ERKEN SEÇİM de, Milletimizin teveccühüne mazhar olacak ve  İktidara yürüyecektir.Milletimize saygı ile arz ederim.''dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,21
  • EURO

    34,51% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2449,54% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4085,85% -0,28