İYİ PARTİ MARDİN İL BAŞKANI AKAR VE İLÇE BAŞKANLARINDAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

İYİ Parti Mardin il başkanı Süleyman Akar ve İYİ Parti ilçe başkanları Dargeçit Kaymakamı Doğan KEMELEK ve Dargeçit Belediye Başkanı M.Cüneyt AKSOY` a ziyarette bulundular

Mardin 7.11.2019 18:25:34 0
İYİ PARTİ MARDİN İL BAŞKANI AKAR VE İLÇE BAŞKANLARINDAN ÖNEMLİ ZİYARETLER


İYİ Parti Mardin il başkanı Süleyman Akar ve İYİ Parti ilçe başkanları Dargeçit Kaymakamı Doğan KEMELEK  ve Dargeçit Belediye Başkanı M.Cüneyt AKSOY' a ziyarette bulundular.

 

İYİ PARTİ Mardin İl Başkanı Süleyman AKAR  Dargeçit İlçe Başkanı Mehmet Emin DEMİR ,Artuklu ilçe Başkanı Ali ÖZMEN ,Midyat ilçe başkanı Abdulcelil DEMİR, Savur ilçe Başkanı Faruk KURT ile  İl başkan  yardımcıları  Huseyin ÖZTÜRK M.Sait DİREKÇİ  Midyat ilçe başkan yrd. İslam YILDIZ ve Dargeçit ilçe teşkilatı ile beraber  Dargeçit Kaymakamı Doğan KEMELK  ve Dargeçit Belediye Başkanı M.Cüneyt AKSOY' a ziyarette bulundular.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Dargeçit Kaymakamı Doğan KEMELEK ; “sizlerin bu nazik ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Dargeçit ilçesinde hep birlikte en iyi ve kaliteli hizmeti vereceğimize gönülden inanıyorum. En iyi ve kaliteli hizmet siyasi Parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize güzel hizmet vereceğiz” dedi. 

 

Dargeçit Belediye Başkanı  M.Cüneyt AKSOY da İYİ Parti Heyetinin ziyaretinden dolayı İl ve ilçe başkanlarının ziyareti nedeniyle   teşekkür etti.


İYİ  Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar da yaptığı açıklamada  “ Dargeçit ilçesinde  Biz bir siyesi parti temsilcisi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Bu kısa konuşmanın ardından BaşkanSüleyman Akar yönetimini tanıştırdıktan sonra ziyaretlerde  karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00