İYİ PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINDAN FIRINCI ve KASAP lara MASKE DAĞITIMI

İYİ Parti Mardin İl Başkanlığı, il düzeyinde ki Bütün FIRIN ve KASAP `lara Maske dağıtımına başladı

Mardin 17.04.2020 19:07:15 0
İYİ PARTİ MARDİN  İL BAŞKANLIĞINDAN FIRINCI ve KASAP lara MASKE DAĞITIMI

 İYİ Parti Mardin İl Başkanlığı, il düzeyinde ki Bütün FIRIN ve KASAP 'lara  Maske  dağıtımına başladı 


İYİ PARTİ  Mardin İl Başkanı Süleyman AKAR,  Mardin ilinde   (ilçeler dahil) bulunan bütün Ekmek  Fırınlarına ve Kasaplara  Maske dağıtımına başladıklarını söyledi. 

 

İYİ PARTİ Mardin il başkanı AKAR; bu uygulamayla, ekmek Üreticilerinin ve Kasaplara  Covit-19 Korona virüsünün bulaşmasını  önlemek ve daha sağlıklı üretim yapılmasına katkı sağlamak maksadıyla sosyal sorumluluk görevimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz dedi. 

 

Covid-19 Korona  virüsünün etkisinin yoğun olarak sürdüğü bir dönemde, vatandaşların virüsten korunabilmesi için önleyici tedbir olarak maske takmaları gerektiğini kaydeden Başkan AKAR , "koruyucu maskelerin parayla satışının yasaklandığını,  Mardin'in tüm ilçelerinde bulunan ekmek üreticilerine ve Kasaplara   maske dağıtımında bulunuyoruz dedi.

 

Başkan AKAR devamında şu ifadelere yer verdi. "Hükümet; Covid-19 Korona virüsüne karşı alınan tedbirleri açıklarken toplu taşıma, marketler, pazar yerleri ve benzeri alanlarda maske takılmasının zorunluğu olduğunu açıklamış, ardından da; maskelerin satışını yasaklamıştır. Herkese ücretsiz olarak dağıtımının yapılacağı ifade edildiği halde, geçen bunca zaman içinde maalesef herhangi bir maske dağıtılamamıştır.  Yapılan bütün başvurulardan sonuç alınamamıştır. Başta küçük esnaf olmak üzere halkın büyük çoğunluğu, maske bulma konusunda büyük bir sıkıntı yaşamaktadır. 

 

Yİ PARTİ Mardin il başkanı AKAR; Bu zorlu süreçte dayanışma halinde olmak zorundayız. Bu salgından bir an önce kurtularak, sağlıklı ve Mutlu bir toplum olmak dilek ve temennisiyle;Mardin İYİ Olacak!,Türkiye İYİ Olacak''dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78