İYİ PARTİ MARDİN İL KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜLAY DİREKÇİ `DEN RAMAZAN BAYRAM MESAJI

İyi Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Tülay DİREKÇİ Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Mardin 23.05.2020 12:17:14 0
İYİ PARTİ MARDİN İL KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜLAY DİREKÇİ `DEN  RAMAZAN BAYRAM MESAJI

İyi Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Tülay  DİREKÇİ Ramazan Bayramı vesilesi ile  bir mesaj yayınladı.
 

DİREKÇİ Mesajında,;'' Ramazan Bayramının  İnsanlarımızın birlik ve beraberliğe en çok  ihtiyaç duyduğu Ekonomik Kiriz ile Birlikte  Kovid 19 salgın hastalığın sürdüğü bu zorlu günlerde Sevdiklerimizden ayrı ve  uzakta geçireceğimiz ilk bayram  olacaktır.

DİREKÇİ  Allah tan dileğim  ve Duam bu Salgın Hastalığın İnsanoğluna daha fazla  Bulaşmadan Bir Tedavisinin bulunması ve ortadan kaldırılması ve Bu gibi Küresel Hastalık afat ve Belaların bir daha tekrar etmeden ortadan kaldırılması.

 Başkan DİREKÇİ 
Biz İYİPARTİ olarak Ülkede Birlik ve Beraberlik dayanışma  Ruhunun oluşması için çaba göstermekteyiz Otekileştiren Ayrıştıran Diger siyasi Rakiplerini Hakir gören ayıplayan dışlayan yok sayan Dili kullananları o dili kullanmaktan vaz geçmeye davet ediyorum

Dini Bayramların bir hikmeti'de Ailelelerin aile bağlarının Arkadaşların Arkadaşlık bağlarının güclenmesi toplumların manevi degerlerinin  yenilenmesine ve güçlenmesine  katkı sunmasıdır.

 

DİREKÇİ En içten duygu ve düşüncelerle  Bayramın İslam Alemine Ülkemize ve tüm insanlığa  Sağlık İyilik Güzellik Huzur ve Bereket  getirmesini dilerim''dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00