İYİ PARTİ SİYASET AKADEMİSİ PROGRAMINA MARDİN`DEN START VERDİ

İYİ Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından Siyaset Akademisi Teşkilat Eğitimi Programı Mardin?de düzenlendi.

Mardin 10.03.2020 09:10:26 0
İYİ PARTİ  SİYASET AKADEMİSİ PROGRAMINA MARDİN`DEN START VERDİ

İYİ Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından Siyaset Akademisi Teşkilat Eğitimi Programı Mardin’de düzenlendi.

 

Programa İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve  “Siyaset Akademisi” başkanlığını yürüten  Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Akar, Artuklu İlçe Başkanı Ali Özmen, İYİ Parti Gençlik Koları Başkanı Halil Ertaş ve çok sayıda İYİ Partili üyeler katıldı.
Program Öncesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile KAdınlara karanfil dağıtıldı.


İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve  “Siyaset Akademisi” başkanlığını yürüten Aydın Adnan Sezgin, Demokrasi ve hukukun üstünlüğüne dayalı, güçlendirilmiş bir parlamenter sisteme dönüşün, tek adam rejimine son vermenin anahtarı olan Millet İttifakı, dimdik ayakta olduğunu söyledi.


Mardin’i doğru anlamayı başarabilirsek, Türkiye’yi yeniden barıştırabiliriz diyen Sezgin, “Büyük şair Ahmet Telli’nin tabiriyle “dağa gerdanlık olan şehir” Mardin’in, cesur ve İYİ insanları. Genç kardeşlerim, değerli dava arkadaşlarım ve çok kıymetli basın mensupları. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Bugün aramızda bulunan hanımefendilerin şahsında, partimizin üyesi tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü en samimi duygularımla kutluyorum.  Biliyorsunuz İYİ Parti, emekçi kadınların en üst düzeyde temsil edildiği siyasi partidir.  Parlamenter demokrasimize sahip çıkmak için Sayın Genel Başkanımız kadar emek veren bir lider gösterebilir misiniz? Tek adam rejiminin her türlü zorbalığına rağmen, insan hakları ve hukukun üstünlüğü için böylesine cesur mücadele eden başka bir lider olduğunu öne sürmek mümkün mü? Partimizin üyesi siz değerli hanımefendiler de aynı cesaret ve ferasetle buradasınız, Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak için verdiğiniz emek ve mücadeleden şüphe bile edilemez…  Bu nedenle hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü, Sayın Genel Başkanımızın ve sizlerin yol arkadaşı olma onurunu içtenlikle hissederek kutluyorum. Sayın Genel Başkanımızın veciz bir sözü var: Bir ülkede kadınlar bir konuda karar verirse, o iş düze çıkar. Partimizin kuruluşunda sizler ülkemizin ve evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmaya öyle sağlam bir irade ile karar verdiniz ki, iktidarın baskın bir seçimle önümüzü kesme çabasına rağmen 6 ay gibi kısa bir sürede 5 milyon oyla Partimizi Meclis’te temsil edilir hale getirdiniz. Yerel seçimlerde verdiğiniz kararla, Millet İttifakı tarafından Ankara ve İstanbul başta olmak üzere fevkalade önemli zaferlerin elde edilmesini sağladınız. 

 

Cesurlar hareketinin özverili mensupları olarak, hepimize atılan iftiralara prim vermediniz, yıldırma taktiklerine boyun eğmediniz.  Bugün burada, siz değerli Mardinli dostların, dava arkadaşlarımın arasında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu topraklara geçmişte Aramiler, Süryaniler, Sümerler, Akadlar, Babilliler, Asurlular, Persler, Bizanslılar, Araplar, Selçuklular, Artuklular ve Osmanlılar konuk olmuş...  Şimdilerde ise Müslüman, Süryani, Yezidi ve Yahudilerin kardeşçe, aynı havayı kokladıkları bir şehir burası. Toplumsal barışımızın mayası burada… Küslüklerimizi, kavgalarımızı, kutuplaşmayı aşmanın formülü bu şehirde…Eğer Mardin’i doğru anlamayı başarabilirsek, Türkiye’yi yeniden barıştırabiliriz. 

 

Bu nedenle Mardin’i çok önemsiyoruz ve Siyaset Akademimizin ilk teşkilat eğitim programlarından birisini burada yapmaya karar verdik. Partimiz ve Sayın Genel Başkanımız Mardin’i, Şanlıurfa’yı, Diyarbakır’ı, Erzurum’u, Muş’u, Hakkari’yi ve bölgedeki bütün diğer şehirleri son derece önemsemekte; göz bebeği olarak görmektedir. Bütün faaliyetlerimizi planlarken Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki şehirlerimiz listenin en başına yazılmaktadır. Bugünkü eğitim programımızın ardından, çok kısa bir süre içinde Sayın Genel Başkanımız da Mardin’i bizzat ziyaret ederek sizlerle bir araya gelecek ve sorunlarınızı, beklentilerinizi ve taleplerinizi bizzat dinleyecek. Evet, şu anda Mardin, partimiz bünyesinde Meclis’te temsil edilmiyor olabilir. Ancak bu Mardin’in sahipsiz olduğu anlamına gelmiyor” dedi.


Mardin İYİParti İlBaşkanı Süleyman Akar ise yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; “ İYİ Parti Siyaset Akademisi, Mardin İl Başkanlığı teşkilat eğitim seminerimize Hepinize hoş geldiniz. Sayın Genel Başkan Yardımcım Değerli Konuklar Taşların Nakkaşın elinde dile geldiği Sokaklarında Ezan ile çan sesinin yankılandığı Kadim şehir Mardin'imize hoş geldiniz şeref verdiniz. Tüm Kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum. 24 Haziran 2018 Erken ve Baskın Seçiminde İYİ Parti Türkiye genelinde Henüz 6  aylık yeni bir parti iken 5,5 Milyon OY alarak Muktedirlerin hesaplarını nasıl Boşa çıkarmış ise, Şimdi teşkilatlarını tamamlamış aynı zamanda eğitimini tamamlayarak Güçlenmiş Organize olmuş kadroları ile İYİ Parti Yapılacak ilk seçimde Türkiye'de iktidara yürüyecektir.


iktidara Yürürken Eğitimli ve Şuurlu Kadroların Başarıdaki Rolü Hepimizce bilinmektedir. Bu nedenle Siyaset Akademisi - teşkilat Eğitiminin önemi daha da ön plana çıkmaktadır.


İYİ ve Cesur Yol arkadaşlarım; İYİ  Parti Muktedirlerin ummadıkları bir zamanda ummadıkları bir yerlerden Milletin bağrından çıkan bir ses olduğunu Türkiye'de olduğu gibi Mardin dede gösterdiniz.


Bu Eğitim için İYİ Parti siyaset Akademisi Başkanımız Sayın Milletvekillimiz Aydın Adnan Sezgin, Teşkilat Eğitmeni Ece Özen Akan ve Haşan Sami Özvarinli ile Emeği Geçen herkese Mardin İl Teşkilatım adına teşekkür ederiz. Türkiye'de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak Çünkü artık siyaset sahnesinde İYİLER vardır    


Hepinizden Allah razı olsun İnşallah Türkiye İyi Olacak saygılarımı sunarım” diye konuştu.


Eğitimin Ardından Akademiye kayıt yaptıran üyelere SertifikalarI  İYİ PARTİ  Genel Merkezinden Gönderilecek ,Partiye yeni kayıt olan   Uyelere Rozet Takma toreninin ardından   Proğram sona erdi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61