İYİ PARTİ 81 İL BAŞKANINDAN MERAL AKŞENER'E TAM DESTEK

İYİ Parti’nin 24-25 Haziran’da yapılacak 3. Olağan Büyük Kongresi öncesinde Genel Başkan Meral Akşener’e, 81 il başkanından tam destek geldi.

Siyaset 19.06.2023 22:28:00 0
İYİ PARTİ 81 İL BAŞKANINDAN MERAL AKŞENER


İYİ Parti’nin 24-25 Haziran’da yapılacak 3. Olağan Büyük Kongresi öncesinde Genel Başkan Meral Akşener’e, 81 il başkanından tam destek geldi.

 

Yayınlanan ortak bildiride, “Yapılacak olan kongrede Türkiye Cumhuriyetinin 81 vilayetinin başkanları olarak, kurucu liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i; Amasız, Fakatsız, Lakinsiz Genel Başkan adayı olarak önereceğimizi, partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve Yüce Türk milleti önünde beyan etmeyi bir görev addediyoruz” denildi.
İl başkanlarının ortak bildirisi aynen şöyle:


“YÜCE TÜRK MİLLETİNE,
 İYİ Parti;
Türkiye’yi yeniden inşa etme ülküsüyle yola çıkmış binlerce vatanseverin bir araya gelerek hayat verdiği,
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde kendini yetiştirmiş cesur bir Türk kadını olan Meral AKŞENER’i kurucu lideri ve genel başkanı olarak benimsemiş ve 25 Ekim 2017 tarihinde kurumsal kimliğini oluşturmuş siyasi bir partidir.
 
Kuruluşundan bugüne değin, yüce Türk Milletinin umudu olan İYİ Parti'nin Lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, parti içi demokrasi anlayışının en güzel örneği olarak, genel seçim sonrası, 24 Haziran 2023 tarihinde 3. Olağan kongresini yapmaya karar vermiştir.  
 
Kurultaydan, partimizin, birlik, beraberlik ve milletin umudu olma yolunda  daha da güçlenerek çıkacağına, aynı azim ve cesaretle mücadeleye devam edeceğine olan inancımız tamdır.
Bu inançla;
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede, ardında ve yanındayız.
 
İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi  iktidara taşıyacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır.
 
Yapılacak olan kongrede Türkiye Cumhuriyetinin 81 vilayetinin başkanları olarak, kurucu liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i;
Amasız, Fakatsız, Lakinsiz Genel Başkan adayı olarak önereceğimizi, partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve Yüce Türk milleti önünde beyan etmeyi bir görev addediyoruz. Kurultayımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.''denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19