İYİ PARTİ HEYETİNDEN KIZILTEPE ZAHİRECİLER DERNEĞİNE ZİYARET

İYİ Parti Mardin İl başkanı Süleyman Akar, il başkan yardımcıları Artuklu İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir Heyet ,Kızıltepe Zahireciler Derneğini ziyaret etti.

17.02.2022 11:39:00 0
İYİ PARTİ HEYETİNDEN  KIZILTEPE ZAHİRECİLER DERNEĞİNE ZİYARET

İYİ Parti Mardin İl başkanı  Süleyman Akar, il başkan yardımcıları Artuklu İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir Heyet ,Kızıltepe Zahireciler Derneğini ziyaret etti.

 

İYİ Parti Mardin İl başkanı Sayın Süleyman Akar, il başkan yardımcıları Hüseyin Öztürk, M.Sait Direkçi, M.Salih Aydın, Artuklu ilçe başkanı Ali Özmen, il danışma kurulu üyesi Ziya Tantamış, Artuklu ilçe başkan yardımcısı Ömer Demir, il yönetim kurulu üyesi Kamuran Sungur ve Parti gönüllüsü Davut Taş'tan oluşan İYİ Parti heyetini Kızıltepe Zahireciler Dernek başkanı  Mehmet Şerif Öter tarafından karşılandı.

 

Yaklaşık iki saat karşılıklı verimli bir sohbetin gerçekleştiği ziyarette; İYİ Parti il başkanı Akar "Türkiye'nin seçim atmosferine girdiğini yaşanan birçok sıkıntının İYİ Partinin iktidara gelmesiyle son bulacağını umut ettiklerini bunun için Mardin teşkilatı olarak kapı kapı dolaşıp, partimizin programını anlatacağız Dedi.

 

Kızıltepe Zahireciler Dernek başkanı  Mehmet Şerif Öter t" İYİ Partinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, bizler sivil toplum olarak demokratik sistemin vaz geçilmez, temel kurumlarıyız. Ülkemize hizmet odaklı, halkın bütünleşmesini ilke edinmiş tüm siyasi partilerimize eşit yakınlıktayız ve kapımız açıktır Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00