İZMİR 2.BÖLGE A.ADAYI LEVENT KOÇ`TAN STK`LARA ZİYARET

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde İzmir 2.Bölge Aday adayı Levent Koç, yaklaşan Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında,İzmir görev yapan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Siyaset 10.03.2015 22:47:35 0
İZMİR 2.BÖLGE A.ADAYI LEVENT KOÇ`TAN STK`LARA ZİYARET

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde İzmir 2.Bölge Aday adayı Levent Koç, yaklaşan Milletvekili Genel Seçimleri  çalışmaları kapsamında, İzmirde görev yapan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Dün Beyaz ay Derneği İzmir Şube Başkanı Salih Arıkan ile buluşarak,sorunlarını dinleyen Levent Koç,Bugün de İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf odasını Ziyaret ederek,Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Kaya ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.
Koç,Görüşmede kendisininde yıllarca İzmir'de Kamyonculuk yaptığını ve Kamyoncuların sorunlarına vakıf olduğunu  belirterek,Milletvekili seçilmesi halinde Mecliste Kamyoncuların dertlerine derman,Sorunlarına çare olmak  için her türlü çalışma ve Projeler üreterek,çözüm bulmaya  çalışacağını belirtti.
Levent Koç,Ak Parti teşkilat ziyaretlerinin ardından sivil toplum kuruluşlarını gezmeye devam ediyor. Koç bu kapsamda bugün İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Odasını ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretlerde Koç, Sivil Topluk Kuruluşlarının öneminden bahsederek "Kendi alanınızda yaptığınız her çalışma bir pınar gibi. Halkımız için önemli bir görev  ifa ediyorsunuz. Hizmetleriniz toplumumuzun önemli ihtiyaçlarını karşılamak için olduğunu da biliyorum. Kentleşme ve yaşadığı yere sahip çıkma kültürünü oluşturmada ifa ettiğiniz görev  çok önemli" dedi.

İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Odası Başkanı Yıldırım Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri de,Seçim dönemlerinde Odanın Milletvekilleri aday adayları tarafından sık sık ziyaret edildiğini,ama bugüne kadar sorunlarının dile getirilmediği gibi,çözüm de üretilmediğini ifade ederek,Meslektaşları olarak Gördükleri ve çok samimi davranan Levent Koç'u kendilerine daha yakın gördükleri için Dinlediklerini ve sorunlarını konuştuklarını belirterek,Levent Koç'a Kamyonculuk ve Nakliyat işine sınırlama getirilerek,Taksi ve Dolmuşlarda olduğu gibi Kamyonlara Nakliyat yapılabilmesi için Özel Plaka uygulaması yoluna gidilmesi hususunda yardımcı olması hususunda görüş birliğine vardıklarını ifade ederek,TBMM'ne gitmesi halinde ortak çalışma yürütecekleri konusunda anlaştıklarını Partisi tarafından ,aday gösterilmesi halinde Levent Koç'a Kamyoncular Odası olarak destek vereceklerini açıkladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90