İZMİR MARDİNLİLER FEDERASYONUNDAN MTDF?YE ZİYARET

İzmir?de faaliyet gösteren Mardinliler derneklerinin çatı oluşumu konumunda bulunan İMAF Başkanı Beşir Tunç, Başkan yardımcıları Mehmet Salih Altuğ, Fehmi Yavuz ve bazı İMAF bileşenleri Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonun Kızıltepe Hububat Ticaret Mer

Mardin 12.12.2016 21:03:29 0
İZMİR MARDİNLİLER FEDERASYONUNDAN MTDF?YE ZİYARET

İzmir’de faaliyet gösteren Mardinliler derneklerinin çatı oluşumu konumunda bulunan İMAF Başkanı Beşir Tunç, Başkan yardımcıları Mehmet Salih Altuğ, Fehmi Yavuz ve bazı İMAF bileşenleri Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonun Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi şubesini ziyaret etti.

 

MTDF Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter, Başkan Yardımcısı İbrahim Aydın Yönetim kurulu üyeleri Menduh Kavan, Cebrail Bülbül, Lokman Kılıç, Mehmet Sadık Erdoğan ve İdris Demir tarafından karşılanan İMAF heyeti sivil toplum alanındaki faaliyetleriyle ilgili yaklaşık iki saat görüş alışverişinde bulunuldu.

 

İMAF Başkanı Beşir Tunç  “ Mardinli hemşerilerimizin İzmir’de faaliyet gösteren örgütlü STK ları olarak dinlerin, dillerin, kültürün ve medeniyetin şehri olan Mardin’imizi her alanda temsil etmeye çalışıyoruz. Her ne kadar Mardin’den uzakta olsak ta kalbimiz, beynimiz ve yüreğimiz Mardin’dedir. Sivil tolum olarak sosyal, insani, ekonomik ve birçok alanda halkımızın huzuru için önemli faaliyetler icra eden ve bu gün bizi sıcak bir şekilde karşılayan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonuna teşekkür eden İMAF. Başkanı Tunç Memleketimiz için önümüzdeki günlerde birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum.”Dedi.

 

MTDF Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter “ İMAF heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduk.   Bizler Sivil toplum olarak her zamankinden daha çok birlikte çalışmaya ihtiyacımız var. Çünkü toplumun örgütlü temsilcileriyiz, Bölgemiz, Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor bu zor süreci aşmamızın tek yolu her türlü farklılığımızı bir kenara bırakıp, kenetlenerek ortak vatanımıza sahip çıkmalıyız. MTDF olarak İMAF ve aktif çalışan tüm Sivil toplum örgütlerimizle toplumsal alanda dayanışma içinde çalışmak istiyoruz. “Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75