İZMİR ODA BAŞKANI BAĞCI`DAN DUYARLILIK ÇAĞRISI

İzmir Bakkallar ve Bayiler Derneği Başkanı Emin Bağcı Artuklu Haber Ajansı Genel Koordinatörü Abdullah Ortaç'a yaptığı özel açıklamada Esnaf'ın içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle zor anlar yaşadığını belirterek, yetkilileri duyarlı olmaya çağırdı.

Türk Dünyasından Haberler 5.06.2014 09:25:37 0
İZMİR ODA BAŞKANI BAĞCI`DAN DUYARLILIK ÇAĞRISI

İzmir Bakkallar ve Bayiler Derneği Başkanı Emin Bağcı Artuklu Haber Ajansı Genel Koordinatörü Abdullah Ortaç’a yaptığı özel açıklamada Esnaf’ın içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle zor anlar yaşadığını belirterek, yetkilileri duyarlı olmaya çağırdı.

Başkan Emin Bağcı duygularını yansıtırken samimi açıklamalarda bulundu. Başkan Emin Bağcı şunları söyledi:

      ‘’Sürekli dile getiriyorum sonuca ulaşamıyorum ama bıkmadan usanmadan anlatacağım.

       Eskiden saklı gizli yerlerde satarlardı açık tütün ve kaçak sigarayı şimdi en güzel yerlerdeki dükkanlar onların. Hediyelik eşya, nargile satışı diye açıyorlar kaçak sigara ve açık tütün satıyorlar zannetmeyin bir tek ben görüyorum herkeste bu yerleri görüyor biliyor. Hemen Hemen her gün mülki amirlere tespit ettiğimiz yerleri resmi olarak bildiriyoruz ama ne mümkün baş etmek, Benim Esnafım sigara satacak görünmesin, belgesi olsun vb. Yassah de olsun bitsin…  Resmi sigara satışına göre Kimse bana sigara içen sayısı azaldı demesin…

       Esnafım bir de tabelaya para vermeyelim firmalar yapıyor diyor, 11 Hazirandan itibaren alkol firmalarının reklam yasağı başlıyor tabela yapmazlar artık  ee firmada reklamını yapmadan neden assın tabelayı, olmaz Yassah kardeşim Yassah…

        Kamu alacaklarına yapılandırma geliyor ödeyemeyen esnafın yararına kesinlikle bu fırsatı değerlendirmeliler fakat kimse sormuyor bu Esnaf neden ödeyemiyor Devlete borçlu oluyor esas onu soralım ve çözüm yolu bulalım kolaycı olmayalım. Esnaf ağlıyor ama Yassah Kardeşim Yassah sana Anayasanın 173. Maddesi yassah “ Devlet, esnaf ve sanatkârı koruyucu ve destekleyici tedbirleri alır.”   Açıklamasında bulundu.

 

‘’Haberin Olduğu Her Yerde’’

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00