İZZET HAJROVİC GALATASARAY YOLUNDA

Galatasaray, Mancini`nin de onay verdiği transferde artık imzaya çok yakın.

Spor 4.01.2014 14:00:09 0
İZZET HAJROVİC GALATASARAY YOLUNDA

Grasshoppers ile idmanına çıkmayan Izet Hajrovic`in Türkiye yolunda olduğu iddia ediliyor. Medyada yer alan haberlere göre Galatasaray, teknik direktör Roberto Mancini`nin de onay verdiği transferde imzaya çok yakın... Grasshoppers`ın, Galatasaray`dan İzet için 5 milyon Avro istediği sarı-kırmızılı ekibin ise 4 milyon avroya çıktığı ifade ediliyor. İsviçre kulübü ise internet sitesinden bu konudaki son gelişmeleri duyurdu.

Yeni gelişmeler var

Galatasaray’ın kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü Izet Hajrovic’in takımı Grasshoppers dün topbaşı yaptı.

Yeni yıl izninin ardından tekrar bir araya gelen ve ilk idmana çıkan takımda Hajrovic idmana katılmadı. Oyuncunun ağrıları antrenmanda yer almama gerekçesi olarak gösterilirken bu durum, Hajrovic’in İsviçre ekibini kafasında bitirdiği ve artık sarı kırmızlılara atacağı imzaya odaklandığı yorumlarını da beraberinde getirdi.

Resmi duyuru gibi 

Grasshoppers kulübünün internet sitesinden ise bu transfer adeta resmen duyuruldu. Galatasaray’ın teklifini ilettiği ve iki kulüp arasında görüşmelerin başladığı bilgisine yer verildi.

Öte yandan Grasshoppers’ın başında olan eski Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin de bu transferle ilgili tavrında değişiklik meydana geldiği bildirildi. Alman teknik adamın önceleri oyuncunun sezon ortasında ayrılmasına sıcak bakmadığı, takımı zayıflatacağı gerekçesiyle karşı çıktığı ancak sonradan kulübe sağlayacağı maddi katkıdan dolayı bu transfere ikna olduğu belirtildi.

Hajrovic de dünkü açıklamalarında, “Türkiye Ligi bana çok çekici geliyor. İstanbul kulüpleri büyük geleneğe sahip” ifadelerine yer verirken, Türk pasaportuna da sıcak baktığını açıkladı: “Bir Türk pasaportu çıkarmak için başvurabilirim”

İsviçre basınında çıkan haberlere göre Grasshoppers, Galatasaray`dan İzet için 5 milyon Avro istiyor. Galatasaray ise teklifinde 4 milyon Avro`ya kadar çıktı. Grasshoppers`ın maddi anlamda zor bir dönemden geçiyor olması ve oyuncunun ayrılmak istemesi transferi bitme noktasına getirdi.Bonservis konusunda uzlaşılması durumunda, oyuncunun hafta sonu imzayı atmasının beklendiği de kaydedildi. 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78