Jandarma`dan 8 yaşındaki Muhammed`e Deprem Çadırında Doğum Günü Sürprizi

Depremde evleri hasar gören anne Fatma Soysal da evleri hasar gördüğü için 2 çocuğu ile birlikte Kültür Park içinde kurulan çadır kente yerleşti. Çadır kentte kalan aileden Muhammed ise 8 yaşına girdi. Muhammed`in doğum günü olduğunu bir etkinlikte öğrene

Gündem 3.02.2020 14:37:48 0
Jandarma`dan 8 yaşındaki Muhammed`e  Deprem Çadırında Doğum Günü Sürprizi
Depremde evleri hasar gören anne Fatma Soysal da evleri hasar gördüğü için 2 çocuğu ile birlikte Kültür Park içinde kurulan çadır kente yerleşti. Çadır kentte kalan aileden Muhammed ise 8 yaşına girdi. Muhammed'in doğum günü olduğunu bir etkinlikte öğrenen kadın Jandarma personel ise çadırda doğum günü sürprizi yaptı.
 
 
 
24 Ocak tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kentte bir çok ev hasar gördü. Evleri hasar gören aileler, kentte belirli noktalarda kurulan çadır kentler başta olmak üzere okul, spor salonları ve misafirhanelere yerleştirildi. Depremde evleri hasar gören anne Fatma Soysal da evleri hasar gördüğü için 2 çocuğu ile birlikte Kültür Park içinde kurulan çadır kente yerleşti. Çadır kentte kalan aileden Muhammed ise 8 yaşına girdi. Muhammed'in doğum günü olduğunu bir etkinlikte öğrenen kadın Jandarma personelimiz ise çadırda doğum günü sürprizi yaptı. Muhammed’in 8’inci yaş gününde üzerinde ismi yazılan pasta ile gelen Jandarma personelimizin sürprizi aileyi ve izleyenleri duygulandırdı.
 

Kendisine doğum günü sürprizi yapan Jandarma'ya teşekkür eden Muhammed, mutluluğunu dile getirdi. Oğlunun 8 yaşına girdiğini belirten anne Fatma Soysal ise, “Biz de burada çadırda idare ediyoruz. Allah razı olsun Jandarma'dan, çok teşekkür ediyoruz bizi yalnız bırakmadılar. Benim de haberim yoktu, içeride söylediler. Çok güzel bir sürpriz yaptılar. Allah, hepsinden razı olsun ve eksikliklerini bize göstermesin. Muhammed mutlu oldu, biz de çok mutlu olduk. Sonsuz teşekkürler” dedi.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSIĞ-ELAZIĞ

30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19