JOKER ÇETESİ FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ANKARA`DA BAŞLANIYOR

Yapımcılığını İmza Medya`nın yaptığı ve Çekimlerine bayramın hemen Ankara`nın değişik mekanlarında başlanacak olan ??joker çetesi?? adlı sinema filmi izleyiciyi kahkahaya boğacak.

25.08.2017 00:53:43 0
 JOKER ÇETESİ FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ANKARA`DA BAŞLANIYOR

Yapımcılığını İmza Medya'nın yaptığı  ve  Çekimlerine bayramın hemen Ankara'nın değişik mekanlarında  başlanacak olan ‘’joker çetesi’’ adlı sinema filmi izleyiciyi kahkahaya boğacak.

 

Yapımcılığını  Fatih YİĞİT, Afra GÜNDÜZPOLAT ve Niyazi TURAN’ın üstlendiği Yönetmenliğini de Turgut URAL’ın yaptığı,  film 2017 sonu 2018 başı gibi vizyonda olacak. Film İmza Medya imzası nı taşıyacak.

 

Geçmişi sırlarla dolu olan, derin devletin emekli adamlarının emekli olmadan önce hafızalarının silinmesiyle başlayan komik olayları işleyen film, aynı zamanda toplumda kanayan bir çok yaraya da parmak basacak.Filmin oyuncu kadrosunda  Sinan BENGİER, Esra SÖNMEZER, İzzet ÇİVRİL, Yakup  YAVRU, Dost  ELVER, İskender BAĞCILAR, Semih ÖZTÜRK, Hakan KARA, Ali UYANDIRAN gibi usta isimlerin yanında Büşra VURGUN, Tuğçe GÜNEŞ, Haydar DELİGÖZ, Fatih GENÇALP, Orkun GÜNAL, Doğukan KAPLAN, Eren ÖZDEMİR,   Cemal OLGAÇ gibi genç isimlerde yer alıyor. Ayrıca siyaset dünyasından Tolga ÇOBANOĞLU sanat camiasından Ankaralı bir çok  sanatçının yanısıra milli grurumuz Dünya vücut geliştirme şampiyonu Fırat ÜRÜN gibi bir çok sporcu ve siyasetçi de beyaz perdede performans sergileyecek.

 

Filmin çekimlerine kurban bayramının hemen akabinde Ankara’nın çeşitli yerleri ve Polatlı ilçesinde başlanacak.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Polatlı Belediyesinin de desteklediği film şimdiden sinema tutkunları tarafından merak edilmeye başlandı bile.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07