KIRMIZI OTOBÜS İZMİT?İ TANITIYOR
İzmit Belediyesi’nin Kırmızı Otobüsü şehri tanıtıyor.
Turİzmit programı çerçevesinde özel olarak tasarlanan 'Kırmızı Otobüs' ile Cumhuriyet Parkı’ndan alınan vatandaşlar, İzmit’in güzelliklerini görme imkanı buluyor.
Rehber eşliğinde Bağçeşme’deki kale ve saray kalıntıları, amfi tiyatro, Kara Burç, Orhan Camii, Süleymanpaşa Hamamı, Akçakoca Dere Camii, Akçakoca Osmanlı Meydanı, Sırrıpaşa Konağı, Yeşil Konak, Yumartacı Mescidi, Kapanca Sokak, Zeliha Kadın Çeşmesi, Mustafa Türk Sanat Galerisi, Butik Otel, Basın Müzesi, Saat Kulesi ve Kültür Tepesi’ni gezen vatandaşlar turu tarihi Saat Kulesi altında deniz manzarası eşliğinde çay simit ile sonlandırıyor.
Bir Ayda 34 Tur
İzmit Belediyesi’nin şehrin tanıtımını sağlamak için gerçekleştirdiği kırmızı otobüs turlarına büyük ilgi olduğunu söyleyen yetkililer “bir ay içinde düzenlenen 34 adet kırmızı otobüs turuna 981 vatandaşımız katılarak yaşadıkları şehri daha yakından tanıma imkanı buldu” dediler.
Ücretsiz olan turlara katılmak isteyen vatandaşların İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri kaydedildi.
10.5° / 5.8°
İLGİLİ HABERLER
-
1
HAFSANUR SANCAKTUTAN BOĞAZİÇİ MARKA ZİRVESİ’NDE GENÇLERLE BULUŞTU
-
2
Ömür Gedik ve Gülden Karaböcek Sahneyi Salladı
-
3
ANKARA İTFAİYESİ TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
-
4
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
5
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
6
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
7
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
8
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
9
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
10
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
11
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,09
-
EURO
51,15% -0,08
-
GRAM ALTIN
6427,03% 0,15
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00



