KIZILAY MERSİN ŞUBESİN`DEN `HALEP`E CAN VER` YARDIM KAMPANYASI

Mersin Kızılay Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, Türk Kızılayı?nın başlattığı ?Haleplileri Görmezden Gelmeyin? sloganlı yardım kampanyasının aralıksız devam ettiğini söyledi.

22.01.2017 10:06:27 0
KIZILAY MERSİN ŞUBESİN`DEN `HALEP`E CAN VER`  YARDIM KAMPANYASI

Mersin Kızılay Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, Türk Kızılayı’nın başlattığı “Haleplileri Görmezden Gelmeyin” sloganlı yardım kampanyasının aralıksız devam ettiğini söyledi.

 

Halep’te yaşananların içler acısı olduğunu ifade eden Necmi Erdem, acıyı hafifletmek konusunda Türkiye'nin üzerine düşeni yapmaya çalıştığını belirterek  “Türk Kızılayı olarak 'Haleplileri Görmezden Gelmeyin' kampanyamız ile hayırsever halkımızdan Halep için destek istedik. Haleplilerin yaralarını sarmak için tüm halkımızı 2868'e Halep yazıp SMS göndermelerini, www.kizilay.org.tr adresimizden, bankalardaki Kızılay hesaplarından ve 168 çağrı merkezimiz üzerinden bağış yapmaya çağırıyoruz.” diye konuştu.

 

“İnsanlar soğuk havayla karşı karşıyalar”

 

 Kızılay’ın gıda ve diğer tüm ihtiyaç malzemelerini düzenli olarak Suriyeli ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını belirten Mersin Kızılay Şube Başkanı Necmi Erdem, “Kış mevsimini yaşadığımız şu aylarda burada da insanlar soğuk havayla karşı karşıyalar. Bağışları için hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu sıkıntılar bitene kadar  Kızılay olarak ve milletçe yardım etmeye devam edeceğiz. Halep’te yaşanan drama sessiz kalmayan Mersin halkının yardımlarını Haleplilere ulaştırıp mazlumların yarasını sarıyoruz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 
 
 

19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35