KIZILAY MEZİTLİ`DEN SURİYELİ AİLELERE GIDA YARDIMI

Türk Kızılay?ı Mezitli Şubesi, Ramazan ayında yardıma muhtaç kişilere dağıtılmak üzere birçok ürünün bulunduğu gıda paketi hazırladı. Ramazan ayının coşkusunun her eve girmesi, her hanede sofraların bereketle kurulması için Ramazan kolisini ihtiyaç sahibi

13.06.2016 09:56:11 0
KIZILAY MEZİTLİ`DEN SURİYELİ AİLELERE GIDA YARDIMI

Türk Kızılay’ı Mezitli Şubesi, Ramazan ayında yardıma muhtaç kişilere dağıtılmak üzere birçok ürünün bulunduğu gıda paketi hazırladı. Ramazan ayının coşkusunun her eve girmesi, her hanede sofraların bereketle kurulması için Ramazan kolisini ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere ulaştırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Kızılayı Mezitli Şubesi Başkanı Ali Büyüker, “Gerek ülkelerinde çatışmaların gölgesinde, gerekse ülkemizde kendi imkânlarıyla yaşam mücadelesi veren Suriyelilerin içinde bulunduğu durumu yeniden hatırlatmak için Suriyeli misafir vatandaşlarımıza yardım götürdük. Allah’ım kabul eder inşallah.” dedi.

Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını hatırlatan Ali Büyüker, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdüreceklerini söyledi. Yardım sevenlerin desteğini beklediklerini ifade eden Başkan Büyüker şunları söyledi:

“Yardım seven halkımız, şehrimizde yaşayan komşu ve kardeş Suriye halkı için elinden gelen yardımı yapıyor; ama şimdi daha fazlası gerekiyor. Onlara bir battaniye, kap kap yemek, bir çift ayakkabı ve dost şefkati sunulmasının yolunu birlikte açalım. Ramazan ayının coşkusunun her eve girmesi, her hanede sofraların bereketle kurulması, için ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Hiçbir anne çocuğunu aç yatırmasın. Yaşanan acılara merhem olmak Türk milletinin özelliklerindendir. Varlığını bağışlarla sürdüren Türk Kızılay’ının sahip olduğu insani yardım gücünü artıralım. Siz de insani yardım çalışmalarına maddi bağışta bulunarak Kızılay’ın çalışmalarına destek olabilirsiniz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00