KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ 100 YIL KONSER ETKİNLİKLERİNİ ERTELEDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı yazılı açıklamada,100 Yıl dolayısıyla düzenlenecek Festivalin KUR?AN TİLAVETİ, MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI İLE YAĞLI GÜREŞLERİN anılan tarihlerde yapılmasına Eğlence, Sanatçı, Konser Bölümünün ise ertelene

6.08.2015 15:47:21 0
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ 100 YIL KONSER ETKİNLİKLERİNİ ERTELEDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptığı yazılı açıklamada,100 Yıl dolayısıyla düzenlenecek  Festivalin KUR’AN TİLAVETİ, MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI İLE YAĞLI GÜREŞLERİN anılan tarihlerde yapılmasına Eğlence, Sanatçı, Konser Bölümünün ise ertelenerek,  ileriki bir tarihte yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in açıklaması şöyle:

Geçmişten Bugüne İlçemizde her sene gerçekleştirilen “Kültür Sanat ve Su Festivali” bu senede özellikle Kızılcahamam’ın ilçe oluşunun 100.yılı olması sebebiyle Belediyemiz tarafından özenle planlanmış ve 07.08.09 Ağustos 2015 tarihlerinde yapılmasına karar verilmiştir.

Bununla ilgili çalışmalarımız titizlikle yürütülmüştür. Özellikle tanıtımlarımız ilçemizde yapıldığı gibi Ankara’da da her yerde Bilboardlarla, Radyo, Televizyon, Gazete ve Davetiyelerle duyuruları yapılarak ilçemize ve Belediyemize yakışır şekilde gerçekleştirilmiştir.

07 Ağustos 2015 Cuma günü Türkiye’nin en seçkin hafızlarının katılacağı muhteşem Kur’an Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve Semazen gösterileri yapılacaktır.

08 Ağustos 2015 Cumartesi günü Türkiye’nin en seçkin Güreşçilerinin katılacağı özellikle Kırkpınar Şampiyonu Güreşçi Orhan Okulu’nun da katılacağı Yağlı Güreşlerimiz yapılacaktır.

08 Ağustos 2015 Cumartesi Güreşlerden sonra akşam Kızılcahamamlı hemşerimiz Oğuzhan ER, Aydın GÜNDOĞDU ile İrem DERİCİ konseri planlanmıştır.

09 Ağustos 2015 Pazar günü yine Kızılcahamamlı hemşerimiz Kızılcahamamlı Özcan, Emel TAŞÇIOĞLU ile Ferhat GÖÇER ile anlaşılmıştır.

Festivalimizle ilgili tanıtımlarımız yapılmış, davetiyelerimiz dağıtılmıştır.

Ancak Ülkemizde son günlerde meydana gelen Terör olaylarıyla üzücü hadiseler yaşanmakta, vatanımıza, bayrağımıza, şanlı ordumuza ve askerlerimize karşı haince saldırılar düzenlenmektedir. Gelen Şehit haberleri Ülkemizi, Ailelerimizi, Bizleri derinden üzmektedir.

Ülkemiz Şehit haberleriyle üzülüp yas tutarken bizim eğlence programları düzenleyerek aziz şehitlerimizin ruhlarını incitmemiz uygun olmayacaktır.

Bu sebeple Bugün İlçe Kaymakamı  Mehmet YILDIZ’ın Başkanlığında Siyasi Parti Başkanları , Sivil Toplum ÖrgütlerininTemsilcileri ve Merkez Mahalle Muhtarları ile bir toplantı yapılarak Festivalin Kur’an Tilaveti, Mevlid-i Şerif programı ile YAĞLI GÜREŞLERİN anılan tarihlerde yapılmasına Eğlence, Sanatçı, Konser Bölümünün ise ertelenerek,  ileriki bir tarihte yapılmasına karar verilmiştir.

Saygıdeğer Kızılcahamamlı hemşerilerimize ve Tüm Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/KIZILCAHAMAM


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04