KIZILCAHAMAM`DA KAYMAKAMLIK KUPASI,ANADOLU LİSESİ`NİN OLDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce organize edilen 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında 12 gündür devam eden ``100.YIL KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI`` bu gün yapılan final müsabakaları ile son buldu.

2.04.2015 21:51:17 0
KIZILCAHAMAM`DA KAYMAKAMLIK KUPASI,ANADOLU LİSESİ`NİN  OLDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce organize edilen  100.Yıl Etkinlikleri kapsamında 12 gündür devam eden ''100.YIL KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI'' bu gün yapılan final müsabakaları ile son buldu.

Finalde Anadolu Lisesi, Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

Ödüllerin dağılımı şöyle;

1- Anadolu Lisesi

2- Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi

3-İlçe Jandarma Komutanlığı

Organizasyonda emeği geçen kişilere İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ tarafından belgeleri takdim edildi. Organizasyona katılan kurum amirlerine belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nahit ŞAHİN, Turnuvanın En İyi Forma Tasarım dalında İlçe Jandarma Komutanlığı Voleybol Takımına ödülünü İlçe Müftüsü Sinan KAZANCI, Turnuvanın En Centilmen Takım seçilen İlçe Müftülüğü Voleybol Takımına ödülünü İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim DOĞAN, Komite Özel Ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İLHAN,Turnuvanın En Centilmen Oyuncusu Kadir ÜNSAL'a ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan AYCAN, Turnuvanın En İyi Servis Atan Oyuncusu Mustafa ÖZDEMİR'e Ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet AKTAŞ, Turnuvanın En İyi Pasörü'ne ödülünü Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Sefa Burak GÜRLEYEN, Turnuvanın En İyi Smaçörü'Nne ödülünü Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Ensar KURT, Turnuvanın En Değerli Oyuncusu ödülünü  Cumhuriyet Başsavcısı Fatih MUŞMAL, Turnuvanın 3. Olan Takımına ödülünü İlçe Belediye Başkan Vekili Fatik ORAL, Turnuvanın 2. Olan Takımına ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Sefa AKYÜZ, Turnuvanın Şampiyona ödülünü de İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ verdi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:ABDULLAH ORTAÇ
 

20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00