KIZILCAHAMAM DA ŞEHİTLERİMİZ MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA ANILDI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen, bu vatanı canları ve kanlarıyla, şehadet şerbetini içerek bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi anma programı Swissotel International Toplantı Salonu?nda muhteşem bir programla yad edildi..

8.04.2016 08:00:39 0
KIZILCAHAMAM DA ŞEHİTLERİMİZ  MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA ANILDI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen, bu vatanı canları ve kanlarıyla, şehadet şerbetini içerek bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi anma programı Swissotel International Toplantı Salonu’nda muhteşem bir programla  yad edildi..
Düzenlenen anma programına Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Müşmal, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, MHP İlçe Kızılcahamam İlçe Başkanı Uğur Tekin, Belediye Meclis Üyeleri Murtaza Güngör, Songül Ergelen, Kemal Öztürk, İbrahim Yıldız, Yusuf Şengül, Fatih Oral, Günaydın Yüce, Murat Can, aziz şehitlerimizin yakınları, gazi yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Kızılcahamam halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen programın başlangıcında istiklal marşı katılımcılar tarafından hep bir ağızdan söylendi. ’’ Şehitler ölmez vatan bölünmez ‘’ sloganlarıyla salon adeta inledi. Ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız günün anlam ve önemine dair konuşmalarını yaptı.
 Konuşmaların ardından Mevlithan Celalettin Şensoy ve  Mustafa Duman eşliğinde mevlid-i şerif ve ilahiler okundu. Kızılcahamam  şehitleri ve gazileri adına hazırlanan plaketlerin şehit ailelerine takdimi sırasında salonda  duygusal anlar yaşandı.
Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Hocaefendi’nin , günün anlam ve önemine dair naif sesi ile sohbetinin ardından Müberra Tokluoğlu isimli küçük hafız Kuran-ı Kerim okudu. 
Programa katılan vatandaşlara Belediye Başkanı  Muhittin Güney’in hazırlattığı mevlid şekerleri ikram edildi.

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/KIZILCAHAMAM


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24