KIZILCAHAMAMLI ŞAMPİYON SPORCULARA COŞKULU KARŞILAMA

Balkan Şampiyonasından Şampiyon ve 2.olarak dönen Kızılcahamamlı güreşçiler için coşkulu karşılama töreni düzenlendi.

24.10.2016 13:19:12 0
KIZILCAHAMAMLI ŞAMPİYON SPORCULARA COŞKULU KARŞILAMA

Balkan Şampiyonasından  Şampiyon ve 2.olarak dönen Kızılcahamamlı güreşçiler  için  coşkulu karşılama töreni düzenlendi.

 

14-16 Ekim 2016 tarihinde Bursa'da düzenlenen 2. Balkan Şampiyonası'nda şampiyon olan 59 kilogram güreşçisi Oğuzhan Sarıkaya ve ikinci olan 66 kilogram güreşçi  Seyfettin Uslu için Kızılcahamam ilçesinde  karşılama töreni düzenlendi.

Şampiyon güreşçiler  Kargasekmez üzerinde karşılanarak konvoy eşliğinde ilçeye  getirildi. İlçe içerisinde konvoy ile birlikte vatandaşları elamlayan şampiyon güreşçiler , tören için Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ile birlikte Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'na getirildi.

Törene Kızılcahamam Belediye Başkanı  Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Garnizon Komutanı Kadir Bilgi, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Songül Ergelen, Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, Yusuf Şengül, Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nahit Şahin, güreşçilerin aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlk olarak şampiyon güreşçilere  Belediye Başkanı  Muhittin Güney ve İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız tarafından çiçek  verildi.

 

Kızılcahamam Belediye Başkanı  Muhittin Güney yaptığı konuşmada şampiyon güreşçileri  yöneticilerini  ve antrenörleri i tebrik ederek amatör sporun her zaman destekçisi  olacaklarını belirtti. Güreşçilerimizin daha önceki başarılarına da değinen başkan  Güney,bu başarıda emeği  geçen herkese teşekkür etti.

 Kızılcahamam  Kaymakamı Mehmet Yıldız da konuşmasında Belediye Başkanı , güreşçileri ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79