KIZILCAHAMM BELEDİYE BAŞKANI GÜNEY`DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Kızılcahamam Belediye Başkaı n Muhittin Güney, Kızılcahamam ilçesine hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ederken fırsat buldukça vatandaşlarıın da sorunları ile bire bir görüşmeler yaparak ilgileniyor

Belediye Haberleri 20.10.2016 09:24:26 0
KIZILCAHAMM BELEDİYE BAŞKANI GÜNEY`DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Kızılcahamam Belediye Başkaı n Muhittin Güney, Kızılcahamam ilçesine  hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ederken fırsat buldukça vatandaşlarıın da sorunları ile bire bir görüşmeler yaparak ilgileniyor.

 

Kızılcahammlıların  iyi ve  kötü gününde yanında olan başkan Güney, düğünlere, cenazelere her zaman katılım sağlayarak vatandaşların   her daim yanında oluyor. Sık sık gerçekleştirilen esnaf ve ev ziyaretleri ile her zaman i halkın çinde olan başkan Güney,vatandaşları  dinleyerek sorun ve önerilerine hemen çözüm üretmeye büyük  çaba harcıyor.

 

Kızılcahamam esnafını  ziyaret eden başkan başkan Güney,ilçe Esnafı ile  sohbet etme fırsatı buldu. Esnafın ilçeyle  ilgili öneri ve sorunlarını dile getirirken başkanımıza da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Güney ayrıca ilçeye yönelik yapılacak olan çalışmalarla ilgili Esnafı bilgilendirdi. 

Başkan Güney , ziyaretleri  esnasında esnafa  kendi kaleme almış olduğu "Ömer B. Hattab" isimli kitabını hediye etti. Kızılcahamam Belediye Başkan  Muhittin Güney'in esnaf ziyaretleri önümüzdeki günlerde de  devam edecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90