KIZILTEPE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÇAM;``HİÇBİR AYRIM YAPMAKSIZIN HERKESE KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ ``

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK?ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca ?silahlı terör örgütüne üye olma? suçundan dolayı geçici bir tedbir olarak YILMAZ görevinden uzaklaştırıldı.Belediye Kanununun 45. ve 46. m

Mardin 11.11.2019 08:28:02 0
KIZILTEPE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÇAM;``HİÇBİR AYRIM YAPMAKSIZIN HERKESE KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ ``

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan dolayı geçici bir tedbir olarak YILMAZ görevinden uzaklaştırıldı.Belediye Kanununun 45. ve 46. maddeleri kapsamında Mardin Valiliği tarafından Kızıltepe Kaymakamı  Hüseyin ÇAM, Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak Göreve Başladı.

 

Görevlendirmenin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Kızıltepe ilçe Kaymakamı  Hüseyin ÇAM, ‘Hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese kaliteli hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayıp,önceliğimiz vatandaşlarımızın en iyi şekilde hayatlarını sürdürmelerine olanak sağlamak olacak. İhtiyaçlarımızı çok kısa sürede belirleyip, önceliklerimizi tespit edeceğiz.’ dedi.

    Kızıltepe’nin büyük ve potansiyeli yüksek bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakamımız şunları kaydetti:

 

  Mardin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın destekleriyle merkezden kırsala  ilçenin bir an önce hak ettiği hizmete ulaşmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

 

   Kaymakam Hüseyin ÇAM  Kızıltepe’nin  menfaati için çaba sarf edeceklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

 

   “ Vatandaşların yaşam kalitesini yükselterek, insan odaklı, katılımcı, yenilikçi bir yönetim anlayışıyla, adaletli, verimli ve etkin şekilde hizmet sunmak amacıyla büyük özveri ile çalışacağız,belediyenin tüm kaynakları milletin hizmetine sunulacak. Vatandaşlardan toplanan vergiler başka yerlere değil, halka hizmet olarak geri dönecek. Kızıltepe’nin hak ettiği konuma ulaşabilmesi için gerçekten el birliğiyle taş koymaya çalışacağız. Bu şehir için taş üstüne taş koyan herkes bizim için kutsaldır. Bütün vatandaşlarımızla birlikte yeni bir Kızıltepe inşa edeceğiz. Yolumuz uzun ve yapacaklarımız çok inşaallah Kızıltepe halkının da gayreti ve duasıyla güzel bir Kızıltepe inşa edeceğiz. Bu konuda  Sayın Valimizin bizi buraya uygun görmesi Sayın İçişleri Bakanımızın bu hususta bize verdiği görevi en iyi şekilde yapmak için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz.’’  dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-KIZILTEPE/MARDİN


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19