KIZILTEPE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÇAM;``KIZILTEPE İLÇESİNDE HER ÖĞRENCİNİN FİDANI OLACAK``

Daha yeşil bir Türkiye için Tarım ve Orman Bakanlığının `Geleceğe Nefes Ol` diyerek başlattığı, 11 milyon fidan kampanyasına Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM da destek verdi.

Mardin 12.11.2019 12:28:20 0
KIZILTEPE  BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÇAM;``KIZILTEPE İLÇESİNDE HER ÖĞRENCİNİN FİDANI OLACAK``

Daha yeşil bir Türkiye için Tarım ve Orman Bakanlığının 'Geleceğe Nefes Ol' diyerek başlattığı, 11 milyon fidan kampanyasına Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Hüseyin ÇAM da destek verdi.

 

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Sn. Hüseyin ÇAM’ın katılımıyla ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası kapsamında, ilçemizde Mimar Sinan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde fidanlar toprakla buluşturuldu. Öğrencilerle birlikte fidan dikimini gerçekleştiren Başkan Vekili Hüseyin ÇAM, fidan dikiminin geleceğimize yapılacak en büyük yatırım olduğunu vurguladı.

 

Asıl tohum gönüllere saçılan tohumdur diyen Başkan Vekili Hüseyin ÇAM: “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın önderliğinde başlatılan Geleceğe Nefes-11 milyon fidan projesi kapsamında tüm ülkede 957 ilçede ve bütün köylerde olmak üzere toplam 2023 noktada saat 11.11’de 11 milyon fidan toprakla buluştu.  Değerli kardeşlerim özellikle saat 11.11’de 11 milyon sloganı bu noktada gönüllere ekilebilme sloganıdır. Önce hep beraber gönüllere iyilik tohumlarını ekeceğiz. Bugün ilçemizde 12 binin üzerinde fidanlığı toprakla buluşturacağız.” dedi.

 

Her Öğrencinin Bir Fidanı Olacak

 

Her öğrencinin bir fidanı olacağını söyleyen Başkan Vekili Hüseyin ÇAM: “Bundan sonraki süreçte arkadaşlarımızla birlikte Kaymakamlık ve Kızıltepe Belediyesi olarak, bu sene içerisinde ilçemizde öğretim gören 73 bin 500 yavrumuzu her birinin bir fidanı olması noktasında bir proje başlatacağız. 73 bin 500 tane fidanı kendi ilçemizde kendi köyümüzde toprakla buluşturacağız ve her öğrencimizin inşallah bir fidanı olacak.” dedi.

 

 Başkan Vekili Hüseyin ÇAM: “Fidanları dikmenin yanında asıl önemli olan diktiğine sahip çıkabilmek. Değerli gençler, bu bağlamda sizlerden isteğimiz beraber dikeceğimiz fidanlarımıza sahip çıkın. Bu ağaçların büyümesi ve gelişmesi noktasında her biriniz emek verin. Eğer emek verirseniz, geleceğin Türkiye’si, bugünün Türkiye’sinden çok daha yaşanabilir olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM, konuşmasının ardından Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut ile protokol üyeleri, davetli ve öğrencilerle birlikte okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04