KIZILTEPE BELEDİYESİ NİKAH SALONU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Yaptığı birçok hizmetle adından sıkça söz ettiren Kızıltepe Belediyesi bir hizmete daha imza attı. Belediye bahçesinde evlenecek olan çitler için Nikah Salonu`nun açılışı gerçekleştirildi.

Mardin 5.09.2018 14:05:12 0
KIZILTEPE BELEDİYESİ NİKAH SALONU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Yaptığı birçok hizmetle adından sıkça söz ettiren Kızıltepe Belediyesi bir hizmete daha imza attı. Belediye bahçesinde evlenecek olan çitler için Nikah Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi. Salonda kıyılan ilk nikahta genç çiftlerin nikah şahitliğini yapan Kaymakam/ Belediye Belediye Başkan Vekili  Ahmet Odabaş Gülbahar Ayaz ve Nevzat Özer çiftinin nikahlarına şahitlik ederek mutluluklarına ortak oldu.

 

Nikah Salonunun açılış kurdelesini Kızıltepe Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili  Ahmet Odabaş, Kızıltepe Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Yücedağ, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, Kızıltepe İlçe Müftüsü Masum Taşçı yaparken açılışa çok sayıda davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Kızıltepe’nin en büyük eksikliklerinden birisinin nikah salonu olduğunu söyleyen Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve eksiklerinden birisinin de nikah salonudur. Günde 15-20, yılda 2 bin’e yakın nikahın kıyıldığı bir ilçede ne yazık ki nikah salonu yoktu. Evlenecek çiftçilerimizin mutluluğa atacakları ilk günlerinde nezih bir ortamda nikâhlarının kıyılması en büyük arzumuzdu bugünde ilk çiftimizin nikâhını salonumuzda kıydık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni evli çiftimizin doğacak çocuklarına ve bu nikah salonunda kıyılan tüm evlilikte hayırlı evlatlar yetişmesini temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64