KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN KÖY OKULLARINA TADİLAT DESTEĞİ

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla, okullardaki hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kızıltepe Belediyesi belirlenen 9 Köy okulunda tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Mardin 15.10.2017 13:27:00 0
KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN KÖY OKULLARINA TADİLAT DESTEĞİ

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla,  okullardaki hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kızıltepe Belediyesi belirlenen 9 Köy okulunda tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştiriyor. Okulların çevre düzenlemesi ile birlikte bahçe düzenlemelerini de gerçekleştiren belediye ekipleri, taleplere göre tuvaletler ve çatı tamiratlarından, bahçe duvarlarına kadar birçok çalışma desteği sağlıyor.

 

Daha önce Bahçelievler Halk Evi olarak hizmete veren bina Kızıltepe Belediyesi tarafından Ortaokula dönüştürülerek mahalledeki okul ihtiyacını karşılamış oldu.

 

OKULLARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

 

Öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için, eğitime her fırsatta destek olacaklarını dile getiren  Kızıltepe ilçe  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ; “Eğitim kalitesinin artması çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim öğrenim görmesi bizim de geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Amacımız yarınımızın güvencesi olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim öğretim almasını sağlamak Biz Kızıltepe Belediyesi olarak çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim öğretim görmesi için üzerimize düşeni yapacağız. Elimizden geldiği ölçüde destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz.’’dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00