KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN YENİ GENÇLİK MERKEZİ

Kızıltepe Belediyesi Tepebaşı Mahallesi?nde bulunan mevcut binayı restore ederek Gençlik Merkezi?ne dönüştürüyor.

2.02.2018 18:34:36 0
KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN YENİ GENÇLİK MERKEZİ

 Kızıltepe Belediyesi Tepebaşı Mahallesi’nde bulunan mevcut binayı restore ederek Gençlik Merkezi’ne dönüştürüyor.

 

   Tepebaşı Mahallesi Parkı’nda bulunan mevcut binayı restore çalışmalarına başlayan Kızıltepe Belediyesi, çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak Gençlik Merkezi’nin gençlerin hizmetine sunulacağını belirtti. Kızıltepe gençliğine yeni bir alternatif sunan Gençlik Merkezi’nin amacı gençlerin bir araya gelip kendi gelişimleri için çalışmalar yapacağı bir ortam sağlamak. Kızıltepe Belediyesi Gençlik Merkezi, ferah ve modern dekorasyonu ile gençlerin ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.

 

    Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın talimatıyla çalışmalarına başlanan Gençlik Merkezi içerisinde bulunan; kütüphane, cafe, bilgisayar laboratuarı, müzik ve resim odaları, seminer salonu ve çalışma odasıyla gençlere çağdaş bir etkinlik ortamı sunuyor. 700 metrekarelik iki katlı alana sahip olan Gençlik Merkezi içerisinde barındırdığı birbirinden farklı çalışmalarla kısa zamanda gençlerin uğrak yerleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

 

    Gençlerimizin her zaman yanındayız diyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “ Okuyan, araştıran, düşünen, özgüveni yüksek, sanata, gelişmelere açık, yenilikçi, ahlaklı, üretici, kaynakları etkin ve doğru kullanan, çevreye duyarlı bir Kızıltepe gençliği yetiştirmek için kaynaklarımızı kullanıyoruz.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22