KIZILTEPE ÇATOM BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Mardin ilinin En Büyük ilçesi olan ve Türkiyenin bir çok ilinden Nüfus olarak büyük olan Kızıltepe ilçesinin Başarılı sivil Toplum kuruluşlarından olan Kızıltepe Çatom yaptığı Başarılı çalışmalar ile Dikkat çekiyor

Mardin 8.12.2015 15:25:29 0
KIZILTEPE ÇATOM BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE  DİKKAT ÇEKİYOR

Mardin ilinin En Büyük ilçesi olan ve Türkiyenin bir çok ilinden Nüfus olarak büyük olan Kızıltepe ilçesinin Başarılı sivil Toplum kuruluşlarından olan Kızıltepe Çatom yaptığı Başarılı çalışmalar ile Dikkat çekiyor.

Kızıltepe Çatom,Kadınlara Yönelik olarak açtığı Meslek edindirme Kursları,düzenlediği sosyal etkinliklerin yanısıra kadınlara meslek edindirerek,Kızıltepeli hanımları hem meslek hem de iş sahibi olma imkanı sağlıyor.

Bir buçuk yıl önce Kızıltepe Çatom'a katılarak,merkezin çalışmaları ile  tanışan Kızıltepeli SihemDeğer,Kızıltepe Çatom'un el sanatları kursuna katılarak nikah şekerleri ve hediyelik eşya üretimi konusunda kendisini geliştirerek   bu işi meslek edindi.

Bugünde Sihem Değer'in   açmış olduğu dükkanın açılışı gerçekleştirldi.Açılışa ilçe kaymakamı Ali Güldoğan ,kamu kuruluşları yetkilileri ,STK temsilcileri  ve kendisini hiç bir zaman yalnız bırakmayan ÇATOM Kadınlarının katılımlarıyla    umuda açılış yapıldı.

Sihem DEĞER’in kurduğu El Sanatları Hediyelik Eşya işyerinin açılışına katılarak Girişimci kadınları her zaman desteklediklerini söyleyen Kızıltepe Kaymakamı Alı Güldoğan , Sihem Değer’ın İlçedeki  diğer girişimcilere örnek olması gerektiğini belirtti. Açılış sonrası iş yeri kodelasını kesrek Mağazayı hizmete açan Kaymakam Güldoğan mağazayı gezerek bilgi aldı.

Kaymakam Güldoğan  ve beraberindeki heyet iş yeri sahibi Sihem Değer’e işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00