KIZILTEPE ÇİFTÇİLER DERNEĞİ AŞILIŞINA YOĞUN KATILIM

Türkiye`nin Hububat Merkezi ve hububat ihracatında ilk sıralarda yer alan Mardin?in Kızıltepe ilçesinde Mikail Erbeyi başkanlığında Çiftçiler Derneği kurularak törenle hizmete açıldı.

Mardin 23.10.2017 19:13:55 0
KIZILTEPE ÇİFTÇİLER DERNEĞİ AŞILIŞINA YOĞUN KATILIM

Türkiye'nin Hububat Merkezi ve  hububat ihracatında ilk sıralarda yer alan Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Mikail Erbeyi başkanlığında Çiftçiler Derneği kurularak törenle hizmete açıldı.

 

Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Meydanında bulunan Kızıltepe Çiftçiler Derneğinin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saat 10.00'da gerçekleştirilen açılış törenine  AK Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Eski Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez,,Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Odabaş,  ,Kızıltepe Zahireciler Dernek Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç,Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler  ve Muhtarlar ve STK Yöneticileri ile çok sayıda  vatandaş  katıldı.

 

Kızıltepe Çiftçiler Derneği Başkanı Mikail Erbeyi yaptığı konuşmada Tüm Çiftçileri sesi olacaklarını belirterek,  Tüm çiftçilerin  derneklerine  sahip çıkmalarını ve  aynı  çatı altında yasaların elverdiği şekilde Çiftçilerin haklarını aramak için çalışacaklarını ifade etti.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da yaptığı Konuşmada Ak Parti olarak Çiftçilerimize sahip çıktıklarını,Bölgede yaşanaın Elektirik kesintileri ve sulama sorunlarının GAP  SULAMA KANALLARININ Bölgeye gelmesi ile birlikte sorunların asgariye ineceğini belirterek,Bugüne kadar Çiftçilerin sorunlarının çözümü  yolunda önemli çalışmlar  yürüttüklerini belirtti.

 

Yapılan konuşmaların ardından Kızıltepe Çifçiler Derneğinin Kordelası kesilerek hizmete açıldı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19